![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Liga proti xichtoknize
Re: Liga proti xichtoknize
a taky dyž dou všichni (jak vovce) jedním směrem, tak já zásadně čurám proti proudu... ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To jsme na tom podobně. Taky mám mokro v botech.
pavproch píše:...., ale já su prostě stará zkostnatělá konzerva, co FB nechce, nepotřebuj, odmítá...
http://automaticboard.com/datingdetail- ... ch_56.html
Hádám že tohle asi nebude zakladatel tématu? Nejspíš se jedná o shodu jmen
Hledám ženu přiměřeného věku, kterou už nebaví být sama.Nechci dělat jen finanční výpomoc. Pro život ve dvou se vším co k němu patří - mám profil na facebooku.
tak to fakt jako nejsu já...
zdravím jmenovce a přeju ščastnou ruku při losování...![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
zdravím jmenovce a přeju ščastnou ruku při losování...
Prašanovky si taky nechtěl a teď si z nich udělaný
Skutečně jak už někdo psal na OF, myslím, že zrovna pavprochovi by se facebook hodně zamlouval![Dancing \:D/](./images/smilies/69.gif)
Skutečně jak už někdo psal na OF, myslím, že zrovna pavprochovi by se facebook hodně zamlouval
![Dancing \:D/](./images/smilies/69.gif)
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
já myslím, že ne.... dyž si scu pokecat (a to pouze o věcech, které mě baví - tj zádveří a brmbrmbrm, ešče by mě bavila politika, aly to si pro mě brzo přišli), tak mám pokecy, a dyž scu jít s někým na pivo, tak mi není líto (pár kaček) za telefonát, páč je to víc osobní než nějaký ajsíkjů nebo FB...
ref prašanovky..... njn.... odpruženou widli na bajka sem tež dal až asi 10let po mainstreamu...
-
- Řidič začátečník
S tím bych byl umírněný. Při psaní na veřejný profil se dostane k obsahu každý. Při psaní na soukromý profil se opět dostane k obsahu téměř každý (přítel přítele) a takové ty rádoby omezovbací set-upy --> viditelné jen pro "zadej skupinu" mají tolik výjimek, že tvoje posty a fotky můžou vidět lidi, o kterých to ani nevíš..Dallen píše:A jinak jak tady píšete o úniku informací. Na rozdíl od všech fór (af není vyjímkou) na facebooku se člověk nedostane k obsahu pokud není přihlášen a dle nastavení uživatele (a maj to tak všichni) pokud ho člověk nemá v přátelích.
Na všech fórech si může člověk přečíst příspěvek kohokoliv a není moc těžké většinou dohledat o koho ve skutečnosti jde.
Např. paranoik pavproch, na jiném foru měl ještě nedávno odkaz na soukromé stránky a znich se pokud si dobře pamatuju dalo nalinkovat na stránky jeho firmy, pět kliků a člověk věděl jméno, sídlo firmy mohl si projet živnostenský rejstřík atd. takže kdo chce ten si najde každého ať s facebookem nebo bez.
Navíc mě na FB mrdá systém mazání údajů, který je složitý a nepřehledný - přesně proto, aby tam všichni všechno nechali. Ukázkovým příkladem budiž historie chatu - při stisknutí křížku nedojde ke smazání nýbrž k trvalé archivaci!
No a nový profil timeline, to už je taková alfa verze velkého bratra, komplexní historie každého uživatele bude dohledatelná pár kliky myši.
Když máš veřejný profil tak je veřejný. Když je viditelnost pouze pro přátele tak vidí pouze přátelé. A timeline je taky přeci dobrovolný.
AR166V6, F850 Special
timeline aspoň pro mě dobrovolný nebyl. prostě jeden den normálka, druhý den timeline bez možnosti vrátit zpět
Rychlost zabíjí!