Audi klub - pro ty, co chteji Auto
Re: Audi klub - pro ty, co chteji Auto
co to má ten hlavotrup, kterej věčně parkuje před rosavou? S6 nebo S8 / V10?
že by ses ho zašel zeptat....
že by ses ho zašel zeptat....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
takysimyslim....
Jinak je to přesně to na co se ptám, tedy S8 druhé generace
Ain´t nobody got time for that
ano, mámcharger píše:Zdravím pánové,
má tady někdo zkušenosti s Audi S8 V10? Hodilo by se mi vědět jaké jsou zhruba provozní náklady, třeba v porovnání s osmiválcovou A8, na co si dávat pozor, jestli má ta věc nějaké slabiny atd. Předem díky.
každé dva válce jsou cca +2l na průměrné spotřebě na 100km, já jezdím průměrně za 15, ale známý za 17..
jakou máš v merku? Vyvaroval bych se nájezdům nad 80k km
Ahoj, není to pro mě, jen kamarád by to chtěl, ale nemůže o tom najít žádné info a nezná nikoho kdo to má. Spotřeba je docela očekávaná, jak je na tom nějaký servis? Proč ne kousky nad 80 tisíc? Díky
Ain´t nobody got time for that
tak já ještě nějak moc najeto nemám...tj, mám jen jeden olejový servis po 15k km a jinak žádný problém..tedy jen to, že se musely měnit svíčky, ale to se mění kolem 60tisíc km.
obecně na tom odchází víc věcí než na klasické A8, tj. servis bude reálně o 10-30% dražší dle stylu jízdy a čím větší nájezd, o to větší pokladničky tam budou..
taky bych doporučil keramické brzdy neb klasické při ostřejším stylu jízdy může měnit co 5k km
obecně na tom odchází víc věcí než na klasické A8, tj. servis bude reálně o 10-30% dražší dle stylu jízdy a čím větší nájezd, o to větší pokladničky tam budou..
taky bych doporučil keramické brzdy neb klasické při ostřejším stylu jízdy může měnit co 5k km
chlopi, A7, dva přímý kruhový laufy (jeden vpravo, jeden vlevo), bez označení motorizace, zrychlení v přímce 80-150kmph výrazně lepší než moje 316i, nad 150 mu to vadlo (nebo byl měkkej...) co v tom mohlo být za engine? chrochták nebo benzín?
3.0TFSI? (jednu pravidelne potkavam pri ceste do prace.. a zvuk to ma paradni)
nebo ten novy bitdi?
nebo ten novy bitdi?
tohle bylo na 4proudovce Ova- fm směr fm asi ve 3 odpoledne a jestli se pamatuju správně, tak RZ byla 2T8 xxxx nebo 2T9 XXX