P: Citroën ZX 1.4i Break

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
aikoN
Letec

P: Citroën ZX 1.4i Break

Příspěvek od aikoN »

Tak přišel čas k prodeji mojeho ZXka, nuž tady je inzerát.

http://auto.bazos.cz/inzerat/17563545/P ... -Break.php

Původně jsem chtěl začínat na 20k, ale takto se mi to jeví víc rozumně. Je to spíš takový nástřel, průzkum trhu, kdyby se někdo ozval. Ideálně bych to chtěl ještě pořádně vypíglovat a líp nafotit.
Rychlost zabíjí!
aikoN
Letec

Re: P: Citroën ZX 1.4i Break

Příspěvek od aikoN »

http://auto.bazos.cz/inzerat/17604696/P ... -Break.php

inzerát mírně upraven - auto vyčištěno, vyluxováno, umyto. Znovu nafoceno, upravena cena a popis + rozšíření výbavy o gumové koberce a střešní příčníky navíc.
Rychlost zabíjí!
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

kurde nelakej, na jezdeni do hokny ideal, jedno sem pred skoro 2 roky prodal a doted je mi to lito. Super kara . .
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Mi povídej. Mít tak 20kw navíc a klimu, ani náhodou ho neprodám. Ale hold začal jsem jezdit dlouhé trasy po dálnici v plném obsazení + bagáž a takto se to nedá.

Je to škoda, jízdně strašně příjemné auto. Teď jsem přesedl do C4 a i když je tam pokrok jasně vidět, nemůžu si furt zvyknout a jezdím jak uskákaná a uřvaná koza. Kde je to sametové přeřazování, krásně dávkovatelný plyn a brzdy,...

A stejně mi na to lidi ani za tuhle cenu moc fronty nestojí. Jeden, že koupí za 3000, druhý že vymění za E36 s doplatkem z mojí strany. Zatím mám jediného vážného zájemce, kterému ho jedu v sobotu ukázat.
Rychlost zabíjí!
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

na to bych se vysral, bud si dojede nebo nasrat. Takovejch blbecku mi taky volalo, kdyz sem za ctverku prodaval skodarnu. Nejlepsi byl typek => dovezte mi to do prahy (220 km), ja to urcite vezmu. Tak mu rikam, at dojede vlakem ke mne a zpatky ho skudka v poho odveze. Pak otravoval jeste mesic po tom, co sem to prodal. Typci, co to nakonec kupili dojeli, projeli, podepsali a odjeli. Spokojeni, ja taky . .
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Jasné, taky to tak vidím. Na nějakého telefonáta, kterému ani nevěřím, že přijde, bych se vysral.

Tohle je výjimka, jedná se o jednoho člověka z garáže, který na mě působí solidně. Domluvili jsme se, že se potkáme na půli cesty a třeba to spojíme s nějakým posezením na kafe.
Rychlost zabíjí!
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Dobrý den,
mám zájem o Vámi nabízené auto.
Píši Vám SZ.

vK
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@Nokia: buď na vK hodný a ne že ho ošulíš, je to můj dobrý známý, tak si tě pak podám... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

@ PP - děkuji. Už jsem se na Tebe lehce v SZ odvolal. Teď to ale vypadá, že mi prošlapáváš cestičku, bo jsu nesamostatný. =:) A dost OT.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

:-)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Odpovědět