Liga proti xichtoknize
Liga proti xichtoknize
Na OutDoorforu je nás víc, co nám xichtokniha nesmí přes práh Woken/tučnáka.... jak tady, budu tu jediný staromilský "non FB" exot?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Re: Liga proti xichtoknize
Hele, já ti nevím, možná by mělo větší smysl založit Ligu proti téměř padesátníkům, kteří píšou jako dementi a řeší Facebook. A exot rozhodně jsi.
@brus: ta tvoje definice FB je hoooodně trefná
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a pravdivá...i když já nejsem tolik militantní
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já myslím že když holt ta demokracie, tak si každý může vystavit rypák kde chce, a když se mu líbí facebook je to jeho věc. U mladších lidí je to způsob komunikaci, dřív jsem řešil věci i pracovní přes icq a skype a dnes je to hlavně fb a skype, icq už skoro vůbec....Nicméně je fakt že když jsem fb zřizoval pár lidem kolem 50 let, většina zapomněla do týdne svoje heslo a že mají facebook už snad ani neví....
MB W202 C200 100KW
ref komunikace - v tom sem staromilec:
když to spěchá, použiju tydlifon
když to spěchá trochu a chcu to mít písemně, použiju mail a následně upozorním tydlifonem
když to nespěchá, tak mail
čili ajsíkjů skajp atd mi absolutně netřeba
a dyž si scu pokecat, tak v komunitě mně blízkých, tj na "odborně" zaměřeným pokecu (outdoorforum, AF, resurf)
o tom, že sem si utíral prdel a jak se mi to líbilo fakt vykecávat nemusím...
když to spěchá, použiju tydlifon
když to spěchá trochu a chcu to mít písemně, použiju mail a následně upozorním tydlifonem
když to nespěchá, tak mail
čili ajsíkjů skajp atd mi absolutně netřeba
a dyž si scu pokecat, tak v komunitě mně blízkých, tj na "odborně" zaměřeným pokecu (outdoorforum, AF, resurf)
o tom, že sem si utíral prdel a jak se mi to líbilo fakt vykecávat nemusím...
To je sranda, jak tomu nekteri nerozumi a mysli si, ze na FB vsichni porad jen pisou ze byli srat, byli zrat a podobne nesmysly Nastesti se nebavim s dementy, takze mi pratele na FB vesmes pisou rozumne updaty, davaji zajimave odkazy a nebo nove pekne fotky z dovolenych atd.