Už dlhšie rozmýšlam, že vymním svojho Yarisa (2009) za niečo nového, a jedným z kandidátov je aj Seat Ibiza 5d 1.2 TSI DSG v plnej výbave (okrem panoramatickej strechy a kože), takže automatická klíma, bixenóny, tempomat, pekné kolesá - cena cenníková po zľave od výrobcu je 15.100€
Jazdím skoro len po meste, na dlhšie trasy mám k dispozícii Passat 2.0TDI, ročný nájazd tak 20.000km. U Seatu mi vyhovuje tiež financovanie, momentálne na tretiny bez navýšenia - takže rovno po kúpe si odpočítam DPHčku, kedže to kupujem na firmu a tiež 4 ročná záruka.
Čo na to hovoríte - existuje nejaká dobrá alternatíva? Polo je zbytočne drahšie bez dobrého financovania Fabiu nechcem.
Vas nazor na Ibiza 1.2 TSI DSG
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vas nazor na Ibiza 1.2 TSI DSG
Myslim, ze s Ibizou sa neda spravit chyba a ani s tymto motorom, kym ho clovek nezacne dusit, tak nezere a predsa to celkom ide. Dal by som si trosku pozor na velkost kolies - ano cim vacsie tym krajsie, no po meste si auto aj clovek fakt dost vytrpi! Jedine comu by som sa ja osobne vyhol je DSG, ale pokial musi byt...
Z rozumnych alternativ by som ja osobne urcite isiel do Suzuki Swift Sport, aby som mal urcitu alternativu k soferskej kóme ktorou je Passat TDI...
Z rozumnych alternativ by som ja osobne urcite isiel do Suzuki Swift Sport, aby som mal urcitu alternativu k soferskej kóme ktorou je Passat TDI...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak hlavne dovod vymeny je automat - takze ten musi byt...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Potom nie je velmi o com...
Ibiza by sklamat nemala, ale pozor na tie kolesa, Ibiza je trosku tvrdsia (obzvlast vybava FR) ako ostatne mini a viac ako 16" by som na nej nestrpel, ideal je 15". Zazil som...
Ibiza by sklamat nemala, ale pozor na tie kolesa, Ibiza je trosku tvrdsia (obzvlast vybava FR) ako ostatne mini a viac ako 16" by som na nej nestrpel, ideal je 15". Zazil som...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
7DSG je s tímto motorem supr - v Ibize jsem nejel, ale mám něco odjeto s Golfem v 77kW verzi. Až jsem někdy překvapen, jak je to svižné. Co se týče spotřeby, tak při normálním, leč svižném stylu, je to lehce nad 7; při lenošském tempu se dá i pod 6. Ale je potřeba říct, že pokud se mu na krk šlápne, tak ukáže i 14!
Dlouhodobku jsem měl 7,4l/100.
Primárně je to ale celé nastaveno tak, aby to jezdilo za málo.
Dlouhodobku jsem měl 7,4l/100.
Primárně je to ale celé nastaveno tak, aby to jezdilo za málo.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
potvrzuju, 1.2TSI (77kW) v A3 6MT - měl sem toho +/- stejný pocit jako ze skautíka 1.8TSI
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.