Ahojte,
Hladame na nase surfove/snowboardove vylety nejake vhodne vozidlo pre 4 ludi. Planujeme na buduci trosku vacsi trip po EU cca 6500km a mozno ak bude dost dovolenky tak k tomu pridat aj Maroko. Chcel som sa opytat ma zmysel kupit radsej nejakeho VW Transportera, C8, Ullyse alebo si spravit radost a pozriet sa po nejakom Range Rover P38, Mit. Pajero, Jeep Cherokee? Rozpocet na tuto karu je cca. 4000,- Eur mozno par kacek navyse Je lepsie volit diesel alebo benzin s lpg? Rocne by to auto najazdilo priblizne 10t km. Servisaka mame takze by nebol problem aj s opravami a lacnymi nahradnymi dielami. Osobne sa mi najviac paci ten RR predsa len by v nom mohlo byt najpohodlnejsie cestovanie. Rad si vypocujem odporucania, skusenosti a rady Dakujem
Auto na vylety po EU+ Maroko
-
- Dítě v autě
Re: Auto na vylety po EU+ Maroko
range roveru p38 se vyhni obloukem s jakymkoli motorem.
Transpoter bych volil ja, s nejakym blbuvzdornym motorem
Transpoter bych volil ja, s nejakym blbuvzdornym motorem
Volil bych asi taky transportéra, nejlépe s 2,4d atmosférou, nejede moc svižně ale vydrží moc. Z teréňáku mám jasného favorita http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
MB W202 C200 100KW
Za mě Grand Cherokee s benzínem + LPG. Pravděpodobnost poruchy bude sice asi stejná (tj. dost vysoká) jako u Transporteru, ale opravy + díly budou o kus levnější, tedy pokud si budeš ochoten počkat na zásilku z Ameriky. U Jeepu navíc budou častěji problémy typu "nefunguje něco elektrického ale jedeme" popř. "opraví místní malý servis a dojedeme", zatímco u VW to bude "hledáme ofiko servis VW".
A v Jeepu se alespoň pěkně svezeš a můžeš do terénu. S Transporterem si pořád budeš připadat jako v práci a zastaví Tě každý terén.
Range za 100 tisíc Kč asi fakt ne.
A v Jeepu se alespoň pěkně svezeš a můžeš do terénu. S Transporterem si pořád budeš připadat jako v práci a zastaví Tě každý terén.
Range za 100 tisíc Kč asi fakt ne.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!