BMW E36
Re: BMW E36
Na cestování to neni nic hroznýho, nejhorší je pořád nalejzat, vylejzat a kurtovat se čtyřbodem. Ale jezdil jsem v ní i 700km/den.
RWD
Asi záleží na tvaru, já mám celkem uzký, nebo jsem moc vypasenej, ale 700km za den si radši ani nepředstavuju. Na delší jízdy vozím podsedák za zahradních židlí , ale když se jdu projet tak je to k nezaplacení.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Už v tom mám najeto něco přes 100tis. km. Nějakých pět let jsem to měl v daily car. Tvar je klíčovej, dlouho jsem vybíral, nakonec jsem vzal trubkovou Sparco Sprint. Ostatně první jsem si koupil před 10 lety. Od tý doby mám už třetí. Výhoda trubek je, že si uděláš šířku jakou potřebuješ. Já jí mám primárně o trošičku širší a na kravení mám futra, který do ní na suchý zipy připnu. Pak jsem v tom jak sardinka, pásy na krev a teprve potom se člověk ani nehne.
RWD
No jo kua, já jsem debil Jsem se na to díval na pracovním notebooku a nepoznal jsem ten rozdíl a ta barva mě zmátla, takže jsem myslel, že je mám taky...nemám. Jdu něco zapálit, abych si pak mohl ten popel nasypat na hlavu
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Chcelo by to zapalit tie social sitzny
Farba a textil je uplne ten isty, to bola zakladna podmienka spolu s manual ovladanim pri vybere...no a nechcelo/nedalo sa mi menit komplet interier, neni tolko cashu a zohnat HK tapac a sklopne zadne sitzny tiez nie je najlahsie
Dalsie zistenia:
1) Sedacky nevrzgaju Povodne na tom boli ako 40 rokov stara manzelska postel...
2) Sitzny ponukaju dlhsi pozdlzny posun...pritulkyna je prcek a v povodnych nestlacila spojku az na podlahu, to same plyn v novych uz ano, naslo sa tych chybajucich cca 5 cm, tak som neni jediny happy
Farba a textil je uplne ten isty, to bola zakladna podmienka spolu s manual ovladanim pri vybere...no a nechcelo/nedalo sa mi menit komplet interier, neni tolko cashu a zohnat HK tapac a sklopne zadne sitzny tiez nie je najlahsie
Dalsie zistenia:
1) Sedacky nevrzgaju Povodne na tom boli ako 40 rokov stara manzelska postel...
2) Sitzny ponukaju dlhsi pozdlzny posun...pritulkyna je prcek a v povodnych nestlacila spojku az na podlahu, to same plyn v novych uz ano, naslo sa tych chybajucich cca 5 cm, tak som neni jediny happy
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
V rámci posunutí auta k výhradně zábavnímu užití, jsem objednal štelovák XYZ, výška i tuhost, uniball, pillowball (viz. typer.cz, jarka bude vědět). Měl by být přespříští týden.
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, tak vysledok snad bude stat za to
No ja osobne by som na to nemal, tolko moznosti ako to nastavit (uplne posr*t)
No ja osobne by som na to nemal, tolko moznosti ako to nastavit (uplne posr*t)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...