Nektery funkce jsou docela uzitecny - aktualni pocasi na naplanovane trase, google dohledavani, mobile office. Akorat ze do funkcnosti je to zatim trochu nevychytany a znalosti ceskych prodejcu jsou k placi.Snowman000 píše:Sme dvaja...tiez to nikdy nepochopim...uz radio je pre mna v aute urcity sposob entertainmentu, ktory vyuzivam, len pri cakani v aute, no pri jazde takmer uplne ignorovany ( a casto prehluseny symfoniou R6 )...pavproch píše:...tohle fakt nepochopím, proč/nač/zač se dnes takovýhle fíčury dávaj do auta a proč si je lidi pořizujou...
Jedine vyuzitie vidim pre taxikarov, kt. si uz nemusia kupovat prenosne DVD prehravace aby zabili cas pri cakani na dalsiu obet
BMW Divize
Re: BMW Divize
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
ref počasí: se kuknu z wokna vidím, ne?
ref google a mobile office: mám noťas a USB gsm stick, ni? (stejně za jízdy nic neřeším - kromě telfonátu a na ty mám hendsfrí - bo bych mohl být nebezpečný svýmu okolí, a po zastavení je to mnohem pohodlnější s noťasem)...
ref google a mobile office: mám noťas a USB gsm stick, ni? (stejně za jízdy nic neřeším - kromě telfonátu a na ty mám hendsfrí - bo bych mohl být nebezpečný svýmu okolí, a po zastavení je to mnohem pohodlnější s noťasem)...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Suhlas s PP: pocasie...www.yr.no...kde som/kam idem/kade idem...a hlavne aj tak mi je to k prdu, ci viem ze bude slnko/dazd/sneh/konec sveta, aj tak idem...
ref ostatne taktiez suhlas...neni nad to pozerat na 15,6" uhlopriecku, mat fullsize klavesnicu a touchpad...ako sa snazit o nieco cez nejaky otocny ovladac a par knoflikov...
Ale mozno sme s PP zaspali dobu a vobec tomu nerozumieme, co je pre nas spravne
Tym ale nechcem povedat, ze to niekomu zakazujem, alebo zavidim...je to jeho volba...
ref ostatne taktiez suhlas...neni nad to pozerat na 15,6" uhlopriecku, mat fullsize klavesnicu a touchpad...ako sa snazit o nieco cez nejaky otocny ovladac a par knoflikov...
Ale mozno sme s PP zaspali dobu a vobec tomu nerozumieme, co je pre nas spravne
Tym ale nechcem povedat, ze to niekomu zakazujem, alebo zavidim...je to jeho volba...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tlf, notebook, tablet...je jasny, ze kazdej ma vsechno, ale ne kazdej s sebou vsechno taha, ne vsechno se da v aute za jizdy pouzit. yr.no je bezpochyby nejlepsi pocasi, ale neumi pocasi na trase...vsechno to je stejna pohadka jako o integrovany/externi navigaci. Smysl tyhle vychytavky v aute maj a kdo je nechce pouzivat, tak si je kupovat nemusi.
Ten kdo jezdi 20 km do prace z prace + vikend na chalupu, ten to neuzije. Kdyz nekdo jezdi casto dlouhy trasy na mista ktery nezna nebo jeste nebyl, ten ma trochu jiny priority.
Ten kdo jezdi 20 km do prace z prace + vikend na chalupu, ten to neuzije. Kdyz nekdo jezdi casto dlouhy trasy na mista ktery nezna nebo jeste nebyl, ten ma trochu jiny priority.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
kdybych to v autě "zdědil", tak bych to klidně používal, u nového bych za to zatím nepřiplácel
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
je fakt, že bílé auto s černou střechou má dneska kdejakej lojza a je fuk jestli to je Octa v tédéíčku nebo Báwo... byl bys prostě za dalšího hňupa Takžes dobře udělalvasco píše:No já chtěl bílou (možná i mat) + černou střechu na E92 dát, už jsem byl i objednaný na polep, ale i v našem maloměstě jsem najednou potkal během jednoho týdne asi 30 aut v téhle kombinaci (od polorozpadlých E60, přes Passaty B5 po aktuální MBčka), tak jsem se na to vyprdnul a jsem rád za schwarzmetallic.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
neska už podruhé píšu to samé: asi žiju v jiným století..... bílejch aut s černou střechou sem za celej život potkal asi tři...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
no ja ich vidim tak tri za den...
Ako by povedal D-Fens...ukazuje to stupen zazmrdovania okolia Takze BA je na tom fakt nahovno
Ako by povedal D-Fens...ukazuje to stupen zazmrdovania okolia Takze BA je na tom fakt nahovno
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
musíš taky někdy vyrazit do městapavproch píše:neska už podruhé píšu to samé: asi žiju v jiným století..... bílejch aut s černou střechou sem za celej život potkal asi tři...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
tak už zase řídím 116i preface v manuálu...pavproch píše:taxem měl celý týden brambora v nemocnici - ref občasně nefunkční tempomat - na základě podobného rozboru výpisů dřívějších i aktuálních vad ve Vagu přišli na to, že je příležitostně nefunkční ventilátorek chlazení ŘJ, tak ho vyměnili, vynulovali a servisní technici s tím najeli 300+ km bez jediné vady ve VAGu.... taxem si pro něj v pátek ráno šel, pčřevzal a rozloučil se, že doufám, že mě zase dlouho neuvidí.... dojel sem z ovy do místeku (tempomat fungoval), zaparkoval, pořešil nákupy (ND na bajka), nastartoval a vyjel... ještě ve městě sem zkusil tempomat a.... vada! - takže sem byl v servisu zpět už asi po půlhodině.... opět (po delší pauze) "kolísání napětí ŘJ", takže na základě vyjíádření přímo Mnichova budeme měnit celou ŘJ..... chjo, no.... ale, cestou domů (na výměnu ŘJ tam pojedu někdy příští týden) sem protáh saze v komíně na své oblíbené okolo šanců přes bílou a .... nechcu to zakřiknout, ale zdá se mi, že se (ne) padání otáček trošku zlepšilo.....