Opel Omega 3.0 V6
- Fasther
- Řidič začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Opel Omega 3.0 V6
Už delší dobu se dívám po nějakém autíčku na zábavu, které zastane i praktickou funkci. Co si myslíte o autu Opel Omega s V6 o objemu 3.0l? Líbí se mi hlavně náhon na zadní a navíc se dá sehnat za slušnou cenu ve slušné výbavě.
Existují nějaká podobná auta, po kterých by mělo smysl se dívat (cena do 60 000Kč)?
Díky
Existují nějaká podobná auta, po kterých by mělo smysl se dívat (cena do 60 000Kč)?
Díky
Řidič je nejnebezpečnější částí vozu.
Re: Opel Omega 3.0 V6
MB W202 C200 100KW
kurde, schov ty mergle, dneska vedle me v at na parkalu zastavil sl500 kabrio, mazel . .
tak Sl to je jinej kalibr, tuplem v osmivalci. To zivit neni snadne. Ale 4valec kompresor je celkem pohodova motorizace. Sam slintam kdyz sem nedavno videl 12ti valec stary SL amg
MB W202 C200 100KW
Omega V6 je dobré auto s pár muškami (koroze, rozvody), pohodlný prostorný kočár, ale hledat u ní nějakou velkou zábavu...? Je to sice zadokolka, ale ne-sportovní, těžká, měkká, sedačky bez bočního vedení, většinou s automatem...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
souhlas, omega není vzor zábavní káry. Nejlepší za ty prachy bude najít pěknou E34 2.0 a výš, potom samozřejmě mergly W210 a W202 ideálně s kompresorem a kdyby se haluzově natrefilo tak Ford Scorpio V6 - to je zhruba stejná plečka jako ta omega.
MB W202 C200 100KW
zivit zivit, kdyz prislapnes plyn bez strechy v tunelu, tak v ten moment Ti to bude jednoVody píše:tak Sl to je jinej kalibr, tuplem v osmivalci. To zivit neni snadne. Ale 4valec kompresor je celkem pohodova motorizace. Sam slintam kdyz sem nedavno videl 12ti valec stary SL amg
to máš recht, však se kochej http://www.sauto.cz/osobni/detail/merce ... oFrom=list
MB W202 C200 100KW
- Fasther
- Řidič začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Takže spíše se dívat po nějakém Méďovi či Bavoráku? Jako je fakt, že jsem žádnou Omegou ještě nejel, mám v plánu to někdy zkusit ale papírově mě přišla dost dobrá... Přecijenom su ze Štatlu, tak chcu něco s čím s dá zajet na okruhVody píše:souhlas, omega není vzor zábavní káry. Nejlepší za ty prachy bude najít pěknou E34 2.0 a výš, potom samozřejmě mergly W210 a W202 ideálně s kompresorem a kdyby se haluzově natrefilo tak Ford Scorpio V6 - to je zhruba stejná plečka jako ta omega.
Řidič je nejnebezpečnější částí vozu.