AntiRadary.cz píše:Svědci? Tím myslíte náhle telefonáty, že někde stojí radar a abych všechno v práci zabalil a přijel si zajezdit s antiradarem? Děkuji, ale z toho už jsem vyrostl a antiradary používám 21 let, takže už se netřesu touhou slyšet, jak můj antiradar detekuje radar. Když něco potřebují otestovat, tak si to otestuji, ale lovit radary po Praze a pak se chlubit, kdo jich více nalezl, nemusím.
Ano, svědci - nevíte snad, co to slovo znamená?
Minimálně 5x bylo to "někde" na Průmyslové, což máte asi 3 minuty.
Ale v tom je rozdíl mezi námi dvěma: já to mám jako koníček a investuji do toho své soukromé prostředky, ale Vy to děláte jako byznys.
AntiRadary.cz píše:Myslíte toho Stingeru, o distribuci kterého měl eminentní zájem i můj bývalý dodavatel, a když se mu to nepovedlo, tak jej kritizoval a pomlouval kudy chodil, za vaši mohutné podpory?
Co dělá nebo nedělá Vás bývalý dodavatel je mi jedno...chápu Vaší vsuvku, že nevynecháte příležitost, kdy se o něj můžete otřít, ale to je Váš boj. Akorát nechápu, proč jste po něm tedy chtěl, aby Stingera prodával a dal mu ta testování verzi, o které jste později prohlásil, že se v ČR nikdy neprodávala??
Já v počátku kritizoval ty Vaše hrozné nesmysly, se kterýma jste detektor na trh uvedl a poté jsem si Stingery pořídil, abych se přesvědčil, že jsem měl a mám pravdu. Nikoho o své pravdě přesvědčovat nepotřebuji...já vím svoje...a rád se o své zkušenosti, zde na fóru, podělím.
AntiRadary.cz píše:jestli nebyl od IR přisvícení kamery na červenou.
To by musel být poplach na laser
V Pze vím minimálně o dvou místech, kde je FP bezpečně...a mimo Phu o třech. Jestli hezky poprosíte, tak Vám je prozradím
BTW: pouze na jednom z nich má FP i RX65iCZ.