BMW Divize
Re: BMW Divize
žádná pointa ...jen pěkný kousek BMW
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
vasco, d1.8t: Díky za názory, každopádně kdyby kdokoliv narazil na zajímavý kousek BMW kolem těch 300-500k, tak mě plz upozorněte. Čas výměny se blíží
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Ty jo, tak jsem byl dneska na škole smyku a celkem hustý I s xDrivem a automatem šlo príma zablbnout a co mě nejvíc překvapilo, tak že já lopata jsem to po rozhození tou smykovou deskou do přetáčivého smyku naprosto v pohodě ustál, ale jen s vypnutým DSC+DST, s asistentama jsem končil v hodinách. Tak nevím.
Jo a jeden dlouhodobější problém - je možné, že při stání nebo pomalé jízdě klade volant při točení doprava o dost větší odpor než doleva? Pokud to není fíčura, kde by mohl být problém? Auto je po geometrii, všechno v pohodě, jede rovně...
Jo a jeden dlouhodobější problém - je možné, že při stání nebo pomalé jízdě klade volant při točení doprava o dost větší odpor než doleva? Pokud to není fíčura, kde by mohl být problém? Auto je po geometrii, všechno v pohodě, jede rovně...
tak to určitě není normální
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
taxem měl celý týden brambora v nemocnici - ref občasně nefunkční tempomat - na základě podobného rozboru výpisů dřívějších i aktuálních vad ve Vagu přišli na to, že je příležitostně nefunkční ventilátorek chlazení ŘJ, tak ho vyměnili, vynulovali a servisní technici s tím najeli 300+ km bez jediné vady ve VAGu.... taxem si pro něj v pátek ráno šel, pčřevzal a rozloučil se, že doufám, že mě zase dlouho neuvidí.... dojel sem z ovy do místeku (tempomat fungoval), zaparkoval, pořešil nákupy (ND na bajka), nastartoval a vyjel... ještě ve městě sem zkusil tempomat a.... vada! - takže sem byl v servisu zpět už asi po půlhodině.... opět (po delší pauze) "kolísání napětí ŘJ", takže na základě vyjíádření přímo Mnichova budeme měnit celou ŘJ..... chjo, no.... ale, cestou domů (na výměnu ŘJ tam pojedu někdy příští týden) sem protáh saze v komíně na své oblíbené okolo šanců přes bílou a .... nechcu to zakřiknout, ale zdá se mi, že se (ne) padání otáček trošku zlepšilo.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Jak fungují ty BMW Online aplikace a internet atd.? Když na to v iDrivu najedu, tak mi to napíše, že tarif expiroval nebo něco. Jak to tedy zprovoznit v ČR? Resp. jestli to vůbec jde?
Komplet info najdes tady: http://www.bmw.com/com/en/insights/tech ... index.htmlvasco píše:Jak fungují ty BMW Online aplikace a internet atd.? Když na to v iDrivu najedu, tak mi to napíše, že tarif expiroval nebo něco. Jak to tedy zprovoznit v ČR? Resp. jestli to vůbec jde?
Pro komplet funkčnost (apps, pocasi, internet, live) potřebuješ hw adapter na tvuj tlf a enhanced bluetooth rozhrani. Zakladni bluetooth rozhrani by melo zvladat diagnostiku, update fw a mobile office. Pres to ze mam posledni fw auta, spravny nastaveni auta a spravny nastaveni tlf (tethering mi funguje s jinejma zarizenima), tak jsem to nikdy nerozchodil.
Ale jestli mas dost casu a smysl pro humor, tak si zavolej k nakymu z nasich prima dealeru
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
já fakt asi patřím do jinýho století....
tohle fakt nepochopím, proč/nač/zač se dnes takovýhle fíčury dávaj do auta a proč si je lidi pořizujou....
(ale nerad bych aby tahle moje poznámka vyzněla kousavě/ironicky....prostě se jen divím, kde a proč je dneska mainstream)
tohle fakt nepochopím, proč/nač/zač se dnes takovýhle fíčury dávaj do auta a proč si je lidi pořizujou....
(ale nerad bych aby tahle moje poznámka vyzněla kousavě/ironicky....prostě se jen divím, kde a proč je dneska mainstream)
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sme dvaja...tiez to nikdy nepochopim...uz radio je pre mna v aute urcity sposob entertainmentu, ktory vyuzivam, len pri cakani v aute, no pri jazde takmer uplne ignorovany ( a casto prehluseny symfoniou R6 )...pavproch píše:...tohle fakt nepochopím, proč/nač/zač se dnes takovýhle fíčury dávaj do auta a proč si je lidi pořizujou...
Jedine vyuzitie vidim pre taxikarov, kt. si uz nemusia kupovat prenosne DVD prehravace aby zabili cas pri cakani na dalsiu obet
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ufff, to sem ráth, že tu nejsu sám "divnej"