No mozem za nu ja, ja som ovladal pedale, no automat k tomu prispel...
Kazdy pozna situaciu kedy caka na vedlajsej a snazi sa pripojit na hlavnu a pred nim este jedno auto...
V dialke vidim medzeru aspon na dve auta ak nie tri, ten predomnou ju ocividne tiez vidi - zacina sa pomali posuvat/pripravovat, ze to tam posle. Preverujem medzeru, preverujem toho pred sebou, preverujem medzeru a sledujem posledne auto pred medzerou kam sa zaradit (tu zacina prva dielcia vinna automatu - DSG ma pri prechode z brzdy na poriadne stlaceny plyn tendenciu nic chvilu nerobit(asi riesi Sudoku kym ja stojim na brzde...neviem) - preto pre rychlejsie zaradenie mackam plyn skor nez by som to robil normalne) posledne auto preslo, DSG poslalo nejake tie kone na kolesa a co to, auto predomnou zdochlo a stoji, pustam plyn skacem na brzdu no auto ma stale tendenciu zrychlovat (netusim ako je to mozne, no prisaham ze auto nespomalilo ani o pid) a prask...
Ano moja chyba, ale nikto mi nevyhovori to ze ma na tom pricinenie aj specificke (ne)spravanie DSG
PS: Skoda na aute predomnou 2cm skrabanec na narazniku, skoda na Skode - vyskocene obe hmlovky a vsetky mriezky?! preliaceny naraznik...