Detektory policejních radarů
- anti-antiradary.cz
- Autoškolák
Re: Detektory policejních radarů
Tak to je na kosočtverec mít zhoršenou detekci obojího ne?
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zbytečné spekulace - žádný "háček" neexistuje...ale je to asi nejlepší argument na prašivou detekci, kteroá je na videu vidět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
že vás to furt baví
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nebaví, ale osvětu před tímto ničemou beru jako poslání
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takže - dneska jsem vybalil ten detektor, který jsem podle pana inženýra nikdy nedržel v ruce - X50INT a nahodil za okno. RX65iCZ putovala do opěrky "na Snaila"
Najel jsem dnes cca 400 km - směr MB a Jičín - STiR+ 0 FP; RX65iCZ 0 FP; X50INT 2FP.
...a inženýrův oblíbený Zlíchovský tunel:
Najel jsem dnes cca 400 km - směr MB a Jičín - STiR+ 0 FP; RX65iCZ 0 FP; X50INT 2FP.
...a inženýrův oblíbený Zlíchovský tunel:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já jenom nechápu, že ten Ragamix nějak nezasáhne, vždyť takový ostudy co tady pan Gnip nadělal na adresu Stingeru... Jinak taky nechápu proč sem a na jiná fóra o antiradarech pan Gnip chodí. Vždyť toto a podobná fóra jsou určená právě různým vychytávkám, skrytým funkcím atd. On furt jen tají, mlží, a dělá stingeru ostudu. Furt se jen snaží někoho citovat a slovíčkařit. Jako na co je ten člověk na tomto fóru? Aby dělal jen reklamu? Já prosím udělit uživateli AntiRadary.cz okamžitý BAN. Nic neporadí, s ničím nepomůže, jen štěká jak vzteklej pes, vy ho tu chcete? Taky si myslím že by měl pan ragamix pana gnipa okamžitě propustit, aby zabránil dalšímu sesměšňování kvalitní značky Stinger....
Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
mě ON nevadí - já jsem tolerantní. Vadí mi ale, že každou příležitost využívá k nabídce posledního kusu skladem nebo výhodné ceny testovacích kusů. To sem podle mne vůbec nepatří. Stejně, jako sem nepatří vytahování marží na konkurenci a o svých vlastních taktně mlčet nebo se vyhraňovat vůči konkurenci stylem: já nic, ale podívejte se na tamtoho - to je zloděj...a jaké má marže!!! ...a mnoho další věcí, které ten pán používá k propagaci své živnosti.
Ale kdyby tohle nemohl dělat, tak sem nepřispívá. Stačí se podívat, v jakém jiném tématu napsal byť jediný příspěvek?! ON tady není proto, aby radil, ale aby propagoval svou živnost.
Ale kdyby tohle nemohl dělat, tak sem nepřispívá. Stačí se podívat, v jakém jiném tématu napsal byť jediný příspěvek?! ON tady není proto, aby radil, ale aby propagoval svou živnost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
anti-antiradary.cz: To jste přehnal a bude se to řešit na jiné úrovni. Zjistit majitele IP není až takový problém a Vy máte smůlu, že ji máte pevnou a vedenou na firmu.
Platí to samé co v předchozím případě.řidičBOB píše:nebaví, ale osvětu před tímto ničemou beru jako poslání
Správně. Na Ramer se detekce sníží nepatrně, což vůbec nevadí, protože bude stejně víc než dostatečná, ale Stinger pak Multaradar detekuje mnohem lépe a to i na odjezdu. Podobný případ detekce Multaradaru na odjezdu, jak zde prezentoval normicek, byl zaznamenám právě v případě, když byla anténa namontovaná v poloze vhodné pro Ramer. Při změně polarizace na opačnou nebo otočení o 45° pak byla detekce na Multaradar ještě před vozidlem, to i případě, že tam nebyly vhodné podmínky na odrazy. Kromě toho, v současné době má Stinger novou a vylepšenou přijímací část a detekce na Ramer jsou ještě o několik desítek procent lepší, takže se dá předpokládat, že budou lepší i na Multaradar, což potvrzují i slovenští uživatelé Stingeru.řidičBOB píše:Nebo jí dát na 45 stupňů
Nepleťte si si X50 EURO v černém provedení (přechodový model mezi stříbrným X50 EURO a současným X50 International). Podle detekce v tunelu a počtu FP to vypadá právě na tento typ. Ale určitě nás vyvedete z omylu a ještě dnes tady zveřejníte váhu daného detektoru a video se startovací sekvenci.řidičBOB píše:Takže - dneska jsem vybalil ten detektor, který jsem podle pana inženýra nikdy nedržel v ruce - X50INT a nahodil za okno.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pane inženýre, já si nic nepletu. Popletený jste tady akorát Vy!AntiRadary.cz píše:Nepleťte si si X50 EURO v černém provedení (přechodový model mezi stříbrným X50 EURO a současným X50 International). Podle detekce v tunelu a počtu FP to vypadá právě na tento typ. Ale určitě nás vyvedete z omylu a ještě dnes tady zveřejníte váhu daného detektoru a video se startovací sekvenci.
Váhu bohužel nemám, ale snad bude stačit to video Když na tom budete trvat, tak si ho zítra můžete potěžkat... BTW: tento detektor jsem měl v ruce dřív než Vy jste vůbec o něčem takovém slyšel.
...a z čeho mne obviníte teď, pane inženýre? Nebo, že by přišla omluva z falešného nařčení? Ale to asi ne...
P.S.: nějak nám začínáte koktat...take it easy (успокойтесь)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time