BMW Divize
Re: BMW Divize
Arnie: já bych se toho auta bál. Možná je v šusu, ale je to takové celé poskládané, viselo to hodně dlouho na BMW klubu, původně je to v podstatě sociální verze bez m-paketu, přelepil to tou bílou hrůzou, dal mp nárazníky a interiér z M3. O autoprosek si popovídáme třeba na FBíku, když si pořádně projdeš jejich nabídku, tak si tam možná všimneš jednoho známého auta...
koukám, že máš všechny novější BMW v republice zmapované určitě bych pokecal, než bych šel něco opravdu kupovat
jinak mně se tahle kombinace u E92 líbí úplně nejvíc (bílá s černou střechou, m-paket, červená kůže)
jinak mně se tahle kombinace u E92 líbí úplně nejvíc (bílá s černou střechou, m-paket, červená kůže)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
No já chtěl bílou (možná i mat) + černou střechu na E92 dát, už jsem byl i objednaný na polep, ale i v našem maloměstě jsem najednou potkal během jednoho týdne asi 30 aut v téhle kombinaci (od polorozpadlých E60, přes Passaty B5 po aktuální MBčka), tak jsem se na to vyprdnul a jsem rád za schwarzmetallic.
no u nás v obci se 4500 obyvateli jsou takové E92 už minimálně dvě
Jinak jako jo, zvenku to auto hezké je, ale já bych se s tím červeným plechem z vnitřní strany dveří nesmířil a hlavně mi vadí, jaká to fakt je skládačka - interiér sice hezkej, ale nepatří tam, řadička je Mp, volant už ne, divný, že to nemá vyhřívaný sicny, atd.Arnie J píše: jinak mně se tahle kombinace u E92 líbí úplně nejvíc (bílá s černou střechou, m-paket, červená kůže)
To auto mělo smysl, kdybys ho koupil za cenu, za kterou to pustil tomu Proseku, teď bys platil vééélmi velké peníze za to, že sis toho nevšminul už na BMWklubu...
za kolik bylo tam?
Už nevím, ale vím, za kolik jsem jim prodal své a za kolik ho inzerují... +40%... U té 335i to asi nebude tolik, ale i tak...
Tak v únoru za tu 335i chtěl 650, v červnu 550, teď v bazaru za 575, takže jim to imho pustil za něco kolem 500, což i tak je docela dost za skládačku.
to jo... za 500 tam mají i "originál", akorát má trochu víc najeto a nemá m-paket
To auto sleduju od začátku v klubových autech. Skládačka ano, ale podle všeho 100% stav. Majitel do toho sypal.
A k původní otázce, mě by to nevadilo.
A k původní otázce, mě by to nevadilo.
RWD