BMW Divize
Re: BMW Divize
Jen jsem si přečetl rým v linku, už jsem věděl, že to nechci číst, že to ani nerozkliknu.
RWD
dotaz na mmirka a další, co mají tu čest s e91: po kolika km děláte geometrii a po kolika umřou tlumiče?
já mám fčíl brambora v servisu (záruka ref tempomat and more), ale přitem nechávám dělat (poprvé) geometrii - na tachu je 51kkm....
jak tady běduju nad P-Zero, že při dynamičtejším ježdění nedrží a jsou "nervózní" - nemůže to být tím, že sem na těch 51kkm po převážně českých tankodromech už unavil tlumiče?
já mám fčíl brambora v servisu (záruka ref tempomat and more), ale přitem nechávám dělat (poprvé) geometrii - na tachu je 51kkm....
jak tady běduju nad P-Zero, že při dynamičtejším ježdění nedrží a jsou "nervózní" - nemůže to být tím, že sem na těch 51kkm po převážně českých tankodromech už unavil tlumiče?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
sice bawora nemám, ale na 19" kolech nechávám geošku dělat každých 30t km... Ještě se nestalo, že by to bylo úplně zbytečné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
já tam mám 17", proto až po 50kkm...
ne, vážně, 50kkm mi poradila si největší mně známý odborník na geom BMW - v Loukově, fčíl si nezpomenu na meno...
ne, vážně, 50kkm mi poradila si největší mně známý odborník na geom BMW - v Loukově, fčíl si nezpomenu na meno...
dneska mě na dálnici předjížděla šedá M550d ... celkem mě překvapilo, že už ji někdo má
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
1er, 18" runflat, geometria po 54k km, vsetko v poriadku. Jazdene po Prahe. Skontrolovat sa to moze, ale pochybujem ze bude v geometrii problem...
tak ja myslim ze pokud pouzivas RFT, tlumice klidne odpalit muzes ja mam teda najeto 145 na 19" non RFT a tlumice porad perfektni stav a geometrie taky OK
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
vzhledová hrůza, ale na barvy auto nejezdí.... spíš bych se bál teho motoru, jestli se nepletu, tak 35i MR2007 je ještě ta stará, neposlušná verze motoru