To je celkem zajímavý a legitimní dotaz. Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?řidičBOB píše:Aha, takže Vy prodáváte Stingery nenastavené?? Něco jako: verze, která se v ČR nikdy neprodávala??
...protože i když by to byla (jakože není) verze koupená v D nebo A, tak mi snad nechcete tvrdit, že tam mají jiné Multaradary CD, na které Stinger nijak zvlášť neupravuje (trh cca 60 milionů), ale pro CZ/SK (cca 10x menší než ten v D) se upravuje speciálně pro MR CD. I prodejce Multaradarů CD pro SK přece tvrdil, že v Německu jich jsou stovky kusů.
Detektory policejních radarů
Re: Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby ho neměl z oficiální distribuce, tak asi nemá CZ SpotlistAntiRadary.cz píše:To je právě ten největší problém, ale nad zbytkem si lámejte hlavy sami.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zajímavá úvaha od p. Gnipa o špatném nastavení MRCD , jakto že mi to funguje na příjezdu dobře? Jinak já už mám spotlist CZ2012v6 p. Gnip vůbec netuší že odkud mám stinger..
Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Kde proboha čtěte něco o špatném nastavení MRCD?normicek píše:Zajímavá úvaha od p. Gnipa o špatném nastavení MRCD ...
K spotlistu blahopřeji, ale bohužel to to také není aktuální verze. Stejně ovšem můžete být rád, že máte Stinger, Belscort by Vám v protisměru fungoval až v paprsku a po směru jízdy by ani nehlesl:
Mimochodem, i přenosný V1 detekuje MRCD lépe než Belscorty a aspoň v protisměru poskytne řidiči nějakou šanci:
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není, protože ne každého baví jezdit při každé aktualizaci k prodejci, aby mu novou databázi nahrál. Představte si, že by takto debilním způsobem ochraňoval databázi radarů třeba TomTom Každý normální to pouští do ofiko zařízení přes internet, ale Stinger ne - to se musí hezky naklusat k dovozci.AntiRadary.cz píše:
K spotlistu blahopřeji, ale bohužel to to také není aktuální verze.
Moc bych nejásal, když nevíte, co má ještě natočenéAntiRadary.cz píše:Stejně ovšem můžete být rád, že máte Stinger, Belscort by Vám v protisměru fungoval až v paprsku a po směru jízdy by ani nehlesl:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Marně si lámu hlavu - proč je detekce po směru tak prašivá a proti směru paprsku taková, jak uvádíte ve svých postechAntiRadary.cz píše:...ale nad zbytkem si lámejte hlavy sami.
Ledaže by při si řidič nejdříve musel zjistit, kterým směrem měří, poté zavolat svému prodejci, aby se ujistil, že zrovna ta montáž, kterou má, mu bude fungovat.
BTW: je hezké, jak některé otázky přecházíte - jakože si je nevšímáte, když na ně aktuálně nemáte vymyšlenou nějakou lež.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bude, ale není to tak jednoduché, je tam malý háček.x2005 píše:Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?
Nevšímám si je, protože opravdu nechci radit někomu, kdo se jenom třese na to, jak zdrbat Stinger a prokázat, že když už není horší než Belscorty, tak aspoň není lepší. Ať si to tedy prokazuje, možná že po pár pokutách od PSR změní názor.řidičBOB píše:BTW: je hezké, jak některé otázky přecházíte - jakože si je nevšímáte, když na ně aktuálně nemáte vymyšlenou nějakou lež.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Příjezd hrubě odhaduji na 175 metrů, což sice není žádná hitparáda, ale na běžnou korekci rychlosti to stačí. Ovšem škoda, že hodnocený směr byl odjezd, kde byla detekce v okamžiku změření = bez šance na jakoukoliv korekci rychlosti. A otázkou je, zda při nějaké vyšší rychlosti by nějaká detekce na odjezdu vůbec proběhla.normicek píše:Zajímavá úvaha od p. Gnipa o špatném nastavení MRCD , jakto že mi to funguje na příjezdu dobře? Jinak já už mám spotlist CZ2012v6 p. Gnip vůbec netuší že odkud mám stinger.. http://www.youtube.com/watch?v=GaTz8aH-Yag[/youtube]
Závěr? BelScort žádná detekce nebo detekce v paprsku. Stinger detekce na příjezdu akceptovatelná, na odjezdu v paprsku. Předpokládám, že většina měření bude na odjezdu. Vyplatí se vůbec někomu zaplatit 2000 EUR za přístroj s takovouhle "detekci"? A jako bonus se nechat obtěžovat množstvím falešných poplachů v K pásmu?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď zní ano - majíx2005 píše: To je celkem zajímavý a legitimní dotaz. Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Háček? Já musím mít k prémiovému detektoru i nějaký háček? Je součástí volitelného příslušenství za příplatek?AntiRadary.cz píše:Bude, ale není to tak jednoduché, je tam malý háček.x2005 píše:Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?