Detektory policejních radarů

Když se chcete ponořit do nitra...
Odpovědět
x2005
Letec

Re: Detektory policejních radarů

Příspěvek od x2005 »

řidičBOB píše:Aha, takže Vy prodáváte Stingery nenastavené?? Něco jako: verze, která se v ČR nikdy neprodávala?? =)) =))
...protože i když by to byla (jakože není) verze koupená v D nebo A, tak mi snad nechcete tvrdit, že tam mají jiné Multaradary CD, na které Stinger nijak zvlášť neupravuje (trh cca 60 milionů), ale pro CZ/SK (cca 10x menší než ten v D) se upravuje speciálně pro MR CD. I prodejce Multaradarů CD pro SK přece tvrdil, že v Německu jich jsou stovky kusů.
To je celkem zajímavý a legitimní dotaz. :-! Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:To je právě ten největší problém, ale nad zbytkem si lámejte hlavy sami. ;)
Kdyby ho neměl z oficiální distribuce, tak asi nemá CZ Spotlist ;-)

Obrázek
No pain, no gain.
Vespa time \m/
normicek
Autoškolák

Příspěvek od normicek »

Zajímavá úvaha od p. Gnipa o špatném nastavení MRCD , jakto že mi to funguje na příjezdu dobře? Jinak já už mám spotlist CZ2012v6 p. Gnip vůbec netuší že odkud mám stinger..

Jak Ragamix Multaradar CD slovenské policii prodal: http://www.youtube.com/watch?v=yCgA3_j0r7U
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

normicek píše:Zajímavá úvaha od p. Gnipa o špatném nastavení MRCD ...
Kde proboha čtěte něco o špatném nastavení MRCD? :(
K spotlistu blahopřeji, ale bohužel to to také není aktuální verze. Stejně ovšem můžete být rád, že máte Stinger, Belscort by Vám v protisměru fungoval až v paprsku a po směru jízdy by ani nehlesl:

Mimochodem, i přenosný V1 detekuje MRCD lépe než Belscorty a aspoň v protisměru poskytne řidiči nějakou šanci:

m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:
K spotlistu blahopřeji, ale bohužel to to také není aktuální verze.
Není, protože ne každého baví jezdit při každé aktualizaci k prodejci, aby mu novou databázi nahrál. Představte si, že by takto debilním způsobem ochraňoval databázi radarů třeba TomTom ~x( Každý normální to pouští do ofiko zařízení přes internet, ale Stinger ne - to se musí hezky naklusat k dovozci.
AntiRadary.cz píše:Stejně ovšem můžete být rád, že máte Stinger, Belscort by Vám v protisměru fungoval až v paprsku a po směru jízdy by ani nehlesl:
Moc bych nejásal, když nevíte, co má ještě natočené =)) =)) =))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:...ale nad zbytkem si lámejte hlavy sami. ;)
Marně si lámu hlavu - proč je detekce po směru tak prašivá a proti směru paprsku taková, jak uvádíte ve svých postech :-? :-? :-?
Ledaže by při si řidič nejdříve musel zjistit, kterým směrem měří, poté zavolat svému prodejci, aby se ujistil, že zrovna ta montáž, kterou má, mu bude fungovat.
BTW: je hezké, jak některé otázky přecházíte - jakože si je nevšímáte, když na ně aktuálně nemáte vymyšlenou nějakou lež.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

x2005 píše:Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?
Bude, ale není to tak jednoduché, je tam malý háček. ;)
řidičBOB píše:BTW: je hezké, jak některé otázky přecházíte - jakože si je nevšímáte, když na ně aktuálně nemáte vymyšlenou nějakou lež.
Nevšímám si je, protože opravdu nechci radit někomu, kdo se jenom třese na to, jak zdrbat Stinger a prokázat, že když už není horší než Belscorty, tak aspoň není lepší. Ať si to tedy prokazuje, možná že po pár pokutách od PSR změní názor.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

normicek píše:Zajímavá úvaha od p. Gnipa o špatném nastavení MRCD , jakto že mi to funguje na příjezdu dobře? Jinak já už mám spotlist CZ2012v6 p. Gnip vůbec netuší že odkud mám stinger.. http://www.youtube.com/watch?v=GaTz8aH-Yag[/youtube]
Příjezd hrubě odhaduji na 175 metrů, což sice není žádná hitparáda, ale na běžnou korekci rychlosti to stačí. Ovšem škoda, že hodnocený směr byl odjezd, kde byla detekce v okamžiku změření = bez šance na jakoukoliv korekci rychlosti. A otázkou je, zda při nějaké vyšší rychlosti by nějaká detekce na odjezdu vůbec proběhla.

Závěr? BelScort žádná detekce nebo detekce v paprsku. Stinger detekce na příjezdu akceptovatelná, na odjezdu v paprsku. Předpokládám, že většina měření bude na odjezdu. Vyplatí se vůbec někomu zaplatit 2000 EUR za přístroj s takovouhle "detekci"? A jako bonus se nechat obtěžovat množstvím falešných poplachů v K pásmu?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

x2005 píše: To je celkem zajímavý a legitimní dotaz. :-! Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?
Odpověď zní ano - mají ;-)
NetPoint.jpg
No pain, no gain.
Vespa time \m/
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

AntiRadary.cz píše:
x2005 píše:Maji v DE stovky Multaradarů CD? A tam je nepotřebují detekovat, takže Stinger zakoupený v DE nebude na SK fungovat proti Mutaradar CD správně?
Bude, ale není to tak jednoduché, je tam malý háček. ;)
Háček? Já musím mít k prémiovému detektoru i nějaký háček? Je součástí volitelného příslušenství za příplatek? x_x
Odpovědět