řidičBOB píše:Vaše videa a videa Vašich kamarádů ale nikdo neviděl. Jenom říkáte, že jsou, ale uveřejnit je nechcete.
Navíc - Vy i další prodejce Stingeru jste se proslavili videi, které jsou cinknuté titulky nebo jinou podpůrnou metodou
Nikomu nebráním se přijít na ně podívat osobně. Můžete jsem postnout videa, které jsem upravil nějakými falešnými titulky?
anti-antiradary.cz píše:Ani po prokázání, že Stinger na Multaradar nereaguje o nic líp než konkurence tak i nadále mlží a snaží se zajistit si lhaním důvěřivé zákazníky.
Ale nic se neprokázalo, jenom to, že nestačí si sehnat někde v zahraničí Stinger a dát si jej namontovat někým, kdo nemá se Stingerem žádné zkušenosti.
x2005 píše:Pokud si někdo koupil za 2000 EUR Stinger DSI, kvůli jeho vyjímečné schopnosti detekovat Multaradar CD a uvidí tohle, asi nebude úplně spokojený zákazník.
Pokud k tomu nedostal správné instrukce, tak asi ne, ale to je jeho problém, když si jej koupil tam, kde s ním nemají žádné zkušenosti. Kdyby jej byl normíček koupil u mě nebo u ragamixe, tak by se asi nepídil po tom, jak správně nastavit K filter a nejspíše by ani nenatočil tohle video, protože by mu Stinger fungoval správně.
řidičBOB píše:citace jsou sice úplně o něčem jiném než jste mi vložil do úst, ale to snad pochopí každý, kdo má toho v hlavě víc než Vy.
ad MR CD: ááá, takže kromě tajných videí tady máme už i tajný problém, který "vysvětlíme" mizernou detekci.
Citace jsou přesně o tom, co jsem psal - že podle vás jsou STi-R a STi-R stejně citlivé, ale na AR.NET tvrdí něco jiného.
Tajným ten "problém" není a kdyby byl normíček přijal moji nabídku na bezplatné nahrání CZ/SK databáze, tak by se o něm i dozvěděl, ovšem on se rozhodl jít svou cestou, tak ať si po ní jde i nadále.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz