BMW Divize
Re: BMW Divize
U mě taky dobrý. Hezčí než současné E. Ještě jsem neviděl na živo nové CLS. Je však možné že do budoucna to u mě bude souboj 5er vs. XF.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
bangl eje bangle, ale u sedmicky, sestky.....ty jsou super....ale petka proste vypadala korejsky, odlehcene, divne....uplne jine auto a proste mi nikdy moc do noty nekaplo...
Mě to z boku připomíná trochu převlečený Mercedes.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
původně jsem chtěl caddymu vygooglit nějakou pěknou E60, ale tohle mě zaujalo víc
http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 03184.html
http://www.cars.cz/xchanger/autobazar/i ... 03184.html
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
ja nerikam, ze E60 neni pekna, jen to proste moc nezapada do rady, neni to proste ono....
BMW E39 M5 je pre mna modla, tolko charisma uz podla mna ziadne M5 mat nikdy nebude. Urcite budu vykonejsie, rychlejsie, bezpecnejsie ale uz vo mne nevyvolaju podobnu tuzbu ako E39...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
v tom souhlasim, E39 je vubec povedene auto, takovy prototyp dokonalosti...jednoduchy elegantni a hezky design, vyvazenost....
Těžko říct jestli je lepší prototyp dokonalosti e39 M5 nebo e46 M3.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
Labutia piesen BMW...Weeper píše:Těžko říct jestli je lepší prototyp dokonalosti e39 M5 nebo e46 M3.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
tak obě jsou fajne pokud jde o mě, tak u mě vyhrává Alpina B3 postavená na 328i
v látce a v manuálu
v látce a v manuálu
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III