Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
aikoN
Letec

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od aikoN »

Aha, no předpokládám že to tam mít nebudou. Nicméně já jsem jel v dvoulitrovém benzinovém picassu, které díky svojí hmotnosti jede jenom o trochu líp jak normální hatch s 1.6, takže by to byl hotový souboj titánů :D
Rychlost zabíjí!
charger
Mistr volantu

Příspěvek od charger »

Mají v tom nějaký BiFUEL dle nápisu vzadu...což by měla být verze na etanol, ale nějak nevím, co je to přesně za motor. V nabídce VW figuruje 1.6 LPG (102 hp) a 2.0 CNG (109 hp), ale tohle jsem tam nenašel....
Ain´t nobody got time for that
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

mám pocit, že mi někdo říkal, že to je 1.6 předohrab
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Včera Pha - Gottwaldov - 0 hlídek
Dnes cesta z5 - taktéž 0 hlídek :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
VS*
Letec

Příspěvek od VS* »

já byl ve zlíně včera...i po okolí UH cca 120km a ani příslušník... ~x(
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

charger píše:Mají v tom nějaký BiFUEL dle nápisu vzadu...což by měla být verze na etanol, ale nějak nevím, co je to přesně za motor. V nabídce VW figuruje 1.6 LPG (102 hp) a 2.0 CNG (109 hp), ale tohle jsem tam nenašel....
neska sem dva vašutovce v keddíku viděl v akci.... no, v akci... po obědě se před počtou postavili pěkně zeširoka na přechod pro chodce, stáhli wokýkno a dobrých deset minut plně využívali pracovní doby vykecávajíc s )dle vzhledu) s ňákou místní kurwou a jejím passákem.... O:-)

jo, na prdece to má v tych svicavych pruhoch malou cedulku "bifuel", čili je to 1.6 LPG
konkurence píše:Motor 1,6 má navíc na rozdíl od přestaveb řídicí jednotku nastavenou přímo pro LPG. Výkon při provozu na plyn je tak 72 kW (na benzin 75 kW). Kombinovaná spotřeba plynu je 10,3 l/100 km, spotřeba benzinu má hodnotu 8,0 l/100 km. Caddy BiFuel díky 44litrové nádrži na plyn a 60 litrové nádrži na benzin ujede okolo 1100 km. Pouze na LPG se jeho akční rádius pohybuje okolo 430 km a emise CO2 jsou o 10 procent nižší.
x2005
Letec

Příspěvek od x2005 »

pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

ref rožnovští městapáci: já su normálně člověk, který si neužívá škodoradost, naopak, dyž vidím poblém, pomůžu ... a ráth.... ale fčíl sem se opravdu nemohl neusmát a nejet dál bez zastavení...

před chvílí na nábřeží v 1/2kliniky v zálivu ČSAD stála bílá oftáka městapa, zvedlá haubna, vyndaná baterka, vzduchový filtr atd., v motorovém prostoru až po pás ponořený dva městkoni, ruce až po lokty zasrané vod voleje... sfiňa rok neúrodný... :D
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

kdoví co tam hledali :D
Pravda vyděsí
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

pavproch píše:ref rožnovští městapáci: já su normálně člověk, který si neužívá škodoradost, naopak, dyž vidím poblém, pomůžu ... a ráth.... ale fčíl sem se opravdu nemohl neusmát a nejet dál bez zastavení...

před chvílí na nábřeží v 1/2kliniky v zálivu ČSAD stála bílá oftáka městapa, zvedlá haubna, vyndaná baterka, vzduchový filtr atd., v motorovém prostoru až po pás ponořený dva městkoni, ruce až po lokty zasrané vod voleje... sfiňa rok neúrodný... :D
Hehe, tak to jsem zvědavý, jak dlouho tam stáli. Já jel zrovna s novýma značkama od polikliniky a potkal jsem je na nábřeží ještě pojízdné (viz. čas na fotce) :D
bscap0001.jpg
Btw, koukám, že obraz z té kamery je čím dál víc na hovno
Rychlost zabíjí!
Odpovědět