pavproch píše:ten druhý případ uváděný d-fensem, to je fakt masakr... hlavně ten postup a dedukce správních orgánů a soudů prvního stupně...
Takhle si dělají úředníci ze zákonů této země hajzlpapír
.
+1
jo, ten případ kurevsky stál za to
prostě člověk je řidič, i když sedí v hospodě a chlašče
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
řidičBOB píše:To byli měšťáci?? No, tak to si děláš prdel?!
Obecní dement samozřejmě nemá právo Tě zastavit!
(1) Zastavovat vozidla je oprávněn
a) policista ve stejnokroji,
b) vojenský policista ve stejnokroji,
c) strážník obecní policie ve stejnokroji
1. před přechodem pro chodce k zajištění bezpečného přechodu osob, jestliže to situace na přechodu či stav přecházejících
osob vyžaduje,
2. jestliže řidič vozidla nebo přepravovaná osoba je podezřelá ze spáchání přestupku týkajícího se bezpečnosti a plynulosti
provozu na pozemních komunikacích,
...ten stav myslím nenastal.
Obávám se, že ani zastavení kvůli provedení orientační dechové zkoušky by neprošlo, protože z logiky věci nelze každého řidiče automaticky považovat za podezřelého z požití alkoholu, čili ze spáchání přestupku.
Ne, že bych byl nějak na straně městapa, ale oni si vždycky něco najdou. Třeba se mu aikoNovo aikoNovo řízení zdálo podezřelé, a proto chtěl provést orientační dechovou zkoušku atd, atd..
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
pavproch píše:ten druhý případ uváděný d-fensem, to je fakt masakr... hlavně ten postup a dedukce správních orgánů a soudů prvního stupně...
Takhle si dělají úředníci ze zákonů této země hajzlpapír
.
+1
Opět se potvrzují slova Boba - první instance rozhodne, druhá rozhodne, soud rozhodne a je konec, zákony, nezákony. To, že vyhrál kasační stížnost po několika letech už mu ty problémy nevynahradí.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
nevím, jestli to napsat jako stížnost nebo pochvalu.... neska skoro 1000km skrz CZ (z východu na západ a zase zpět) a za celou cestu jedno policejní auto na krajnici a nula aktivních radarů....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Brus píše:ta červená O1 co tu u nás jezdí. měří oni někdy i za jízdy? a umí měřit i v protisměru? a pokud jo, používají to někdy? já je dnes minul v takové rychlosti, že by mi za to mohli vzít řp tak čtyřikrát.
pavproch píše:já je viděl děat BBQ už asi milionkrát a vždy stacionár (po- i proti-směru)..... v dynamické akci sem je viděl jenom jako aftermath po statickém BBQ (stojí v zálivu autobusové zastávky a grilujou, jak kolem nich proletí pirát, tak diskotéka a hurá za ním.....)
Brus píše:ano přesně. jinak jsem nikdy neviděl ani neslyšel.
takže potvrzeno praxí: červená oftáka 3Z6xxxx umí měřit i zajízdy v protisměru..... drahou to neska stálo 2 body a pětikolo (nafotili ji krásných 67 u školy ve Vigách....) aji honička s diskotékou byla včetně otočky (za jízdy )přes ručku?!?) do protisměru (v provozu a bez blinkru....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pavproch píše:takže potvrzeno praxí: červená oftáka 3Z6xxxx umí měřit i zajízdy v protisměru..... drahou to neska stálo 2 body a pětikolo (nafotili ji krásných 67 u školy ve Vigách....) aji honička s diskotékou byla včetně otočky (za jízdy )přes ručku?!?) do protisměru (v provozu a bez blinkru....)
nevidím nic překvapivého na faktu že ramer měří za jízdy i v protisměru. Umí to od začátku 90 let a používají to zhruba stejně dlouho...