Budoucnost LPG
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Budoucnost LPG
Takže jsi tím vlastně už odrovnal dvě auta a tvrdíš nám tu přesto, že se nic neposralo.
Co tady tvrdím? Vůbec nic. Nauč se číst. 105 byla na dojetí,Favorit na dojetí. A neumřeli na motor,ale na korozi.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No právě, ne každý má auto jen na dojetí, aby do toho mohl cpát E85. Já ho mám na dožití.
No je to trochu rozdíl lít do auta za 10tisíc a za 60.
Mojemu fáčko to teda vůbec nechutnalo, chtělo by to úpravu předstihu.
Mojemu fáčko to teda vůbec nechutnalo, chtělo by to úpravu předstihu.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
E 85 je stejně o hovně. Nevyplatí se to. Fiat je ročník 2005. Ten není na dojetí. Pokud to byl karburátor tak to se nedivím. Chce to zvětšit průřez trysek /benzínových/ o cca 30% Modernější vstřikování a ŘJ si s tím většinou poradí v pohodě
mozme ocakavat, ze sa to ubera tym smerom. ja by som vsak LPG do auta nedaval. aspon zatial sa to moc nevyplati
- Good to be BAD!
- Adept autoškoly
trololo... vyplatí se skoro vždycky, pokud teda nenajezdíš 5kkm za rok, pak ti ta návratnost opravdu může bejt fuk.samuel píše:mozme ocakavat, ze sa to ubera tym smerom. ja by som vsak LPG do auta nedaval. aspon zatial sa to moc nevyplati
We prefer cat-like reflexes!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, že se vyplatí - třeba u Golfa7 CNG jsou náklady na 1km něco málo pod 1,- Kč!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Good to be BAD!
- Adept autoškoly
CNG? Kdopak se na něj v konkurenci LPG nevykašle, už tak je dost hledat někde po vidlákovech LPG, natož CNG, který se po ČR počítaj snad jen na nízký desítky. Někdo tu na CNG jezdí? Zkušenosti?
We prefer cat-like reflexes!
Na Primeře P11 2.0i mám s LPG najeto něco přes 100k km a naprosto bez problémů..