BMW M3 GTS v ČR
Re: BMW M3 GTS v ČR
jarka: Ale to mě by se to taky líbilo. Je na ne u limited edition s potenciálem velký sběratelský hodnoty. Tam mi to přijde zbytečný.
RWD
Právě u sběratelskýho kousku, který bude většinu času stát někde v garáži a maximálně bude sloužit jen jako výkendovka by se to zkousnout dalo. Ale když to trh koupí, tak se bmw nedivím že to takto vyrobí...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Bob: Vykendovka = fakt tvrda vikendova kara Asi jsi uz moc stary, abys to pochopil
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Stane se . Bohužel editace nepomůže, Bob to už citoval - sakra...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
M3 GTS v testu Fifth Gearu. Nadrzenou Viki je treba si odmyslet
Skanz3n
Skanz3n
Nešlo u něj zcela vypnout ESP a kontrola trakce, pokud vím. Prý to bez nich poskakovalo při rozjezdu jak stepní koza. A kdo by chtěl M5 bez možnosti vypnout ESP? To radši přežiju tu nakopávací převodovkuacer.t píše:asi tak ..docela by mne zajímalo proč pro předchozí generaci M5 šlo manuál objednat jen v USA..kor, když jsou tak "automatoví" řidiči nevíte někdo proč to tak bylo ?pjanda píše:GTS jako takove je dobry napad, ale realizace je horsi. Jednak mi vadi napadnost, CSL byla klidna sila. A pak povinny automat, v tomto pripade opravdu automat, trebaze dvouspojkovy... Nevim, proc zrovna u vrcholne ridicske verze nenechat zakaznika vybrat prevodovku.
Ain´t nobody got time for that
Kdepak, u M5 E60 slo ESP vypnout zcela, to si zrejme nekdo spletl M sport rezim s vypnutim stabilizace. Sam jsem s M5 a M6 jezdil vicekrat a v jakkoli silenem zachazeni Vam v nich opravdu nic nebrani...
Skanz3n
Skanz3n
na AF neplanujete GTS-ko?