BMW E36
Re: BMW E36
Tak jen aby řeč nestála, tak samosvor kterej vlastně vůbec nepotřebuju jsem už zakoupil a byl předán mojí ségře, která mi ho dopraví domů. Neboli všechno zatím klape.
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sportsitze dorazili a uz su v aute, zajtra ich caka prvy ostry testSnowman000 píše:Uz aby boli v aute
Nebolo treba ziadne special naradie, iba kluc na kolesa
Par foto pre porovnanie hlavne aj ako motivacia pre Metaljohna:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Počkej, tohle jsou ty Sportsitze? Tak to ty svoje měnit nebudu...
...protože už je tam mám
...protože už je tam mám
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
No ona je na fotce každá jiná. Hned jak jsem to viděl, říkal jsem, že kdo nezkusil, tak tyhle fotky ho nepřesvědčí.
RWD
Jestli jsem to porovnání správně pochopil , tak jedna sedačka je původní klasika a druhá je ta sportovní dokoupená. Tudíž každý si tam najde tu svoji . Na těch fotkách není rozdíl na první pohled moc patrný.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Je to tak. A kromě výraznějšího bočního vedení a měnitelný dýlky sedáku, mají sportsitze navíc naklápění sedáku, který u standardních není.
RWD
proste kdo jednou zkusil, nechce jinak
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Uznavam, ze fotodokumentacia neni idealna aby dostatocne ukazala rozdiel...sedacky boli menene o 11 vecer a toto bol jediny moment kedy boli stara a nova spolu
Dnes mali zatazovi test a ten rozdiel je fakt obrovsky...
Uz len poloha za volantom je o mnoho lepsia vdaka predlzovaciemu sedaku a naklonu sedaku takze clovek sedi celym telom na celej sedacke. No a k tomu za jazdy uz ziadne drzanie sa volantu, telo sa proste ma o co opriet(najvacsi rozdiel je v oblasti stehien) a kontrola nad autom je fakt o dost lepsia/presnejsia...
Pre tych co zazili iba obyc. odporucam vyskusat a dat si zalezat na nastaveni sedacky do najidealnejsej polohy (trvalo mi to snad polhodinu+aj za jazdy, teraz je to proste SPOT ON) vtedy sa daju naplno ocenit.
Pre tych ktori nikdy nezazili obyc. a cely zivot si hoveli v sportsitze, odporucam zazit obyc. aby ste si naplno docenili tie co mate, inak si budete mysliet, ze placam kraviny, ze ved nie su nicim vynimocne, ze to predsa nie je ziadne RECARO...
Ja nelutujem, maximalna spokojnost( no alcantara to nie je )
Dnes mali zatazovi test a ten rozdiel je fakt obrovsky...
Uz len poloha za volantom je o mnoho lepsia vdaka predlzovaciemu sedaku a naklonu sedaku takze clovek sedi celym telom na celej sedacke. No a k tomu za jazdy uz ziadne drzanie sa volantu, telo sa proste ma o co opriet(najvacsi rozdiel je v oblasti stehien) a kontrola nad autom je fakt o dost lepsia/presnejsia...
Pre tych co zazili iba obyc. odporucam vyskusat a dat si zalezat na nastaveni sedacky do najidealnejsej polohy (trvalo mi to snad polhodinu+aj za jazdy, teraz je to proste SPOT ON) vtedy sa daju naplno ocenit.
Pre tych ktori nikdy nezazili obyc. a cely zivot si hoveli v sportsitze, odporucam zazit obyc. aby ste si naplno docenili tie co mate, inak si budete mysliet, ze placam kraviny, ze ved nie su nicim vynimocne, ze to predsa nie je ziadne RECARO...
Ja nelutujem, maximalna spokojnost( no alcantara to nie je )
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A teď si představ jaký to je v opravdový skořepině , ale to už bohužel na cestování opravdu není...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sedel som ale nezazil som v akcnom podani
Asi najlepsie sedacky som zazil v Renaule Clio RS - priplatkove RECARA
Asi najlepsie sedacky som zazil v Renaule Clio RS - priplatkove RECARA
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...