Nejlepsi silnice v Ceske republice ( + SK)
Moderátor: řidičBOB
Re: Nejlepsi silnice v Ceske republice
Přesně tak. Hučí to od kol jak prase, že dokonce i v zxku to je hlasitější jak motor, což je co říct, lítají od toho kousky sajrajtu... No prostě paráda. No a navíc tam je daná debilní třicítka, takže se tam musím ploužit jak debil pokaždé když někam jedu, protože tam třeba může napadnout místní zmrdy měřit a já už mám 7 bodů.
Asi jim půjdu v noci ty značky vyhodit někde do prdele
Asi jim půjdu v noci ty značky vyhodit někde do prdele
Rychlost zabíjí!
To že tam značky nejsou ještě neznamená že je nemusíš dodržovat. Ultimu na tebe!aikoN píše:Asi jim půjdu v noci ty značky vyhodit někde do prdele
je to teda krátký úsek, ale.... (neska sem tam jel poprvé, co mám brambora, jinak tu cestu znám):
frenštát-bordovice-veřovice-mořkov...... samozřejmě nepočítám do teho průjezd dědinama, tam tacho 55, ale jak fren- bordovice, tak veřovice-mořkov jdou jet kurevsky, ale kurevsky rychle, bo je tam fajny asphalt a viděl na kilometry dopředu.... zatáčka do levýho winklu u skládky před mořkovem (po cca 2km rovince, čili s nájezdovkou přes 200) je teda masakrální....
frenštát-bordovice-veřovice-mořkov...... samozřejmě nepočítám do teho průjezd dědinama, tam tacho 55, ale jak fren- bordovice, tak veřovice-mořkov jdou jet kurevsky, ale kurevsky rychle, bo je tam fajny asphalt a viděl na kilometry dopředu.... zatáčka do levýho winklu u skládky před mořkovem (po cca 2km rovince, čili s nájezdovkou přes 200) je teda masakrální....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
http://goo.gl/maps/nhjP nedělní moc hezká projížďka
jak to vypada pres Vidly, uz je tam slusna cesta?
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Od Karlove Studanky je to pořád špatný
toz to je porad na pytlik
Autoforum.cz
Opravená 1/11 na Skřítek je ovšem dost dobrá
nj, jenze motej se tam s dvoukolymi idioty vseho druhu. ano, pekna cesta, ale moc husty provoz.
doporucuju mirnou upravu trasy. V M. Moravce to vem u za nadrazim do prava nahoru smer Stara Rudna a tam to ohni na Svetlou Horu. tam doleva na Vrbno a odtamtud smer Rejviz, Bela a zpet na Cervenak
doporucuju mirnou upravu trasy. V M. Moravce to vem u za nadrazim do prava nahoru smer Stara Rudna a tam to ohni na Svetlou Horu. tam doleva na Vrbno a odtamtud smer Rejviz, Bela a zpet na Cervenak
Autoforum.cz
Já měl asi štěstí, potkal jsem tam jen dvě auta. Za to parkoviště na Skřítku narvaný k prasknutí.
Dík za tip na trasu Já se byl po cestě v Karlově Studánce projít a najíst se, takže by to asi nešlo, ale snad si to někdy projedu. Nejoblíbenější úsek mám stejně Hanušky - Žamberk. Slušnej povrch a přijemnej poloměr zatáček. Na vracečky chybí výkon
Dík za tip na trasu Já se byl po cestě v Karlově Studánce projít a najíst se, takže by to asi nešlo, ale snad si to někdy projedu. Nejoblíbenější úsek mám stejně Hanušky - Žamberk. Slušnej povrch a přijemnej poloměr zatáček. Na vracečky chybí výkon