Když na někoho ukazuju fakáče, tak to nutně neznamená, že mám v úmyslu svým dalším jednáním dotyčného zabítultima ratio píše:To je jasné, že úmysl byl minimálně vědomý, o tom autu tam musel přece vědět, když na jeho řidičku ukazoval fakáče. Ten fakáč ho dostal. Úmysl mohl být klidně i chtěný, ale to se prokázat nepodařilo.
Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hlavně je super, jak byl ten fakáč dokázán. Vždyť to oba postižení viděli.
To je asi první věc, která by mě na jejich místě napadla. Vymyslet si, jak na mě nekontrolovatelně gestikuloval a škrtal si ukazováčkem pod bradou
To je asi první věc, která by mě na jejich místě napadla. Vymyslet si, jak na mě nekontrolovatelně gestikuloval a škrtal si ukazováčkem pod bradou
Rychlost zabíjí!
piráti z Novy 137 na dálnici
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Lacina také nebyl odsouzen za úmysl zabít.řidičBOB píše:Když na někoho ukazuju fakáče, tak to nutně neznamená, že mám v úmyslu svým dalším jednáním dotyčného zabítultima ratio píše:To je jasné, že úmysl byl minimálně vědomý, o tom autu tam musel přece vědět, když na jeho řidičku ukazoval fakáče. Ten fakáč ho dostal. Úmysl mohl být klidně i chtěný, ale to se prokázat nepodařilo.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ano, já o tom nepochybuji, že to viděli, říkali to hned na místě nehody nebo hned při prvním výslechu, všechny orgány činné v trestním řízení tomu uvěřili a to je rozhodující. Chovali se adekvátně nastálé situaci, narozdíl od Laciny, kterému amatéři z DASky blbě po telefonu poradili, aby hned odmítl vypovídat. Taková bezprostřední výpověď na místě činu dosvědčená u soudu policistou, je jistě významný důkazní prostředek, zvlášť pokud se druhá strana proti tomu nijak nebrání a pouze mlčí. Lacina toho fakáče ani nikdy nezpochybnil, pokud vím. Pokud si někdo myslí, že ho zachrání pouhé odepření výpovědi, tak je na omylu, ve své podstatě mu to může pouze ublížit, pokud už vypovídá druhá strana. Soud nebo jiný orgán činný v trestním řízení bude logicky vždy vycházet z toho, co se z výpovědí svědků dozvěděl a ne z toho, co mu bylo zamlčeno.aikoN píše:Hlavně je super, jak byl ten fakáč dokázán. Vždyť to oba postižení viděli.
Pirátů je méně než magorů D Policistů,kteří schováni za bukem na prázdné cestě odhalují vrahy dětí co jedou 60
rychlost zabýjý
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
UR: třeba MUDr. Rath je jedním z těch, co si bezprostřední výpovědí hodně pomohli, že??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
V očích svých voličů si jistě pomohl. Před OČTŘ určitě ne, protože udělal jednu zásadní chybu, nemluvil pravdu.
Jakou pravdu? Já myslel že pravda je subjektivní pojem, to co je subjektivně pravdivé ze strany policie, správních orgánů nebo soudu, nemusí být subjektivně pravdivé ze strany podezřelého, obviněného, obžalovaného nebo odsouzeného.