BMW E36
Re: BMW E36
nene, bylo to prime presedani z auta do auta.d1.8t píše:No jo, ale M3 byla vždycky půl roku pod plachtou.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
to ne, v zime ne. ale ani to mi otevreny dif nevadil. s Ci jsem vzdy dojel, kam jsem chtel. a ze to obcas stalo za to
Autoforum.cz
A tak co bys nedojel, ale je to o kategorii jinde.
Btw. teď sháním kratší stálej převod do trojky a dostal jsem nabídku na celej diff za 3500,- Kč. Zdálo se mi to trochu dost, ale pak z prodávajícího vylezlo, že je se svorem. Aktuálně ho nepotřebuju, ale za ty peníze ho někde doma uskladnim.
Btw. teď sháním kratší stálej převod do trojky a dostal jsem nabídku na celej diff za 3500,- Kč. Zdálo se mi to trochu dost, ale pak z prodávajícího vylezlo, že je se svorem. Aktuálně ho nepotřebuju, ale za ty peníze ho někde doma uskladnim.
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Asi to neni do E46, ze?
Nikdy nepochopim, preco sa BMW vzdalo montovania svoru do svojich modelov...
Nikdy nepochopim, preco sa BMW vzdalo montovania svoru do svojich modelov...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
A byl to unifikovaný díl, který používali mnoho let. Kam se všude dával je v linku.
http://bmwfans.info/parts/catalog/33141209653/
http://bmwfans.info/parts/catalog/33141209653/
RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Holt nam E46-karom ostava len jedina pouzitelna moznost...Quaife...dost draha moznost...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
3500,- za krátký převod i s LSD??? No ty kráso to jsou luxusní ceny. Mě tahle kombinace na japonce stála ve starších dílech o dost větší raketu...
d1.8t: a to LSD je na E36? Kamarád myslím sháněl, tak jestli bude k prodeji tak bych se zeptal.
d1.8t: a to LSD je na E36? Kamarád myslím sháněl, tak jestli bude k prodeji tak bych se zeptal.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
LSD je jedna s mala veci, ktore mi na 130i chyba a nepochopim, preco ho BMW neponuka ako priplatok.
Snowman: Quaife(torsen) je ta lacnejsia moznost, horsie je to u lamelakov
Snowman: Quaife(torsen) je ta lacnejsia moznost, horsie je to u lamelakov