Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Podívejte - Vy jste mne první nařknul z toho, že dělám nějakou reklamu Protectoru...i když jsem o něm nenapsal ani slovo. To za blbost nepovažujete?
MCD ještě nikdo neviděl v ostrém provozu - pokud tedy pomineme Vašeho prodejce jarko90, který se ten pocit snažil navodit, jak je již pro prodejce Stingeru tradiční, podhozením falešné fotografie a videa Měl by jste si začít vybírat schopnější lidi pro spolupráci
BTW: nevytrhujte slova z kontextu - napsal jsem průměrný produkt za nadprůměrnou cenu.
MCD ještě nikdo neviděl v ostrém provozu - pokud tedy pomineme Vašeho prodejce jarko90, který se ten pocit snažil navodit, jak je již pro prodejce Stingeru tradiční, podhozením falešné fotografie a videa Měl by jste si začít vybírat schopnější lidi pro spolupráci
BTW: nevytrhujte slova z kontextu - napsal jsem průměrný produkt za nadprůměrnou cenu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
dobre vieme ako to cele je ale nechajme to. nema vyznam rozpisovat vseobecne zname veci lebo to nebude mat konca a prinos pre diskusiu neni ziadny. a kecy o falosnych videach nema vyznam dalej komentovat. mrcd predsa videl aj fio a daval fotky:
http://desmond.imageshack.us/Himg33/sca ... es=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg225/sc ... es=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg696/sc ... es=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg33/sca ... es=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg225/sc ... es=landing
http://desmond.imageshack.us/Himg696/sc ... es=landing
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
fio - to je ten Váš společník ve firmě a ten, se kterým točíte ta španělská videa? No, tak to jsem hnedka klidnější
BTW: velmi silně pochybuji o tom, že by fio neměl ve voze žádný AR a nenatočil s něčím detekci/nedetekci Takže opravdu ta Fabia měla aktivní MCD??
BTW: velmi silně pochybuji o tom, že by fio neměl ve voze žádný AR a nenatočil s něčím detekci/nedetekci Takže opravdu ta Fabia měla aktivní MCD??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
je to spolocnik a co ma byt? myslis ze tam to auto namaloval? pozri presviedcat ta nebudem ale keby ste sami neverili ze tie auta su na cestach a/alebo ze je bel/excort/protector schopny detekcie asi by si ani normicek nekupoval DSI.. to mi normalne pripomina ako ked som svojho casu videl v jednej IT firme v kancelarii tlaciaren od konkurenie.. asi najlepsia referencia aka moze byt
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
normicek si ho kupoval právě proto, aby ověřil ty jeho zázračné funkce proti ostatním detektorům...ale to je Vám asi jasné
A co má být? No, jenom tolik, že podle Vás jsou všichni, co nepějí chválu na Stinger přisluhovači Roberta...ale když Váš společník ve firmě, která je výhradním dovozcem Stingeru, nafotí nějakou Fabii a začne o ní tvrdit, že je to ta s MCD, tak je nesvatosvatěšjší pravda? Ale jděte
Auto si tam nenamaloval...ale nechápu, jakým důkazem přítomnosti MCD v té Fábii je pouhá fotka nějakého policejního vozu...to opravdu ne.
A co má být? No, jenom tolik, že podle Vás jsou všichni, co nepějí chválu na Stinger přisluhovači Roberta...ale když Váš společník ve firmě, která je výhradním dovozcem Stingeru, nafotí nějakou Fabii a začne o ní tvrdit, že je to ta s MCD, tak je nesvatosvatěšjší pravda? Ale jděte
Auto si tam nenamaloval...ale nechápu, jakým důkazem přítomnosti MCD v té Fábii je pouhá fotka nějakého policejního vozu...to opravdu ne.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
uz zase zacina flame takze koncim. neboj budu aj videa skor ci neskor.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Flame to rozhodně není! Jenom se pozastavuji nad tím, že všichni jsou přisluhovači, ale Tvůj společník je nezávislí a přece není důvod mu nevěřit - myslím, že pro nezasvěcené bylo potřeba říct, kdo je fio, resp. fio18 a od koho ta fotka pochází. Od Vašeho prodejce se již totiž objevila i jiná (tentokrát bílá Fabia), která měla dokazovat nasazení MCD v SK...ovšem to byl fake jako prase
Videa určitě budou...pokud tam těch x aut jezdí, tak je normicek dřív nebo později potká ;-
BTW: je i FW v K pásmu pro SK jinej?
Videa určitě budou...pokud tam těch x aut jezdí, tak je normicek dřív nebo později potká ;-
BTW: je i FW v K pásmu pro SK jinej?
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne stř 27 čer 12:14, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak potom neviem co sa ti nepaci ze zatial videa nie su. okrem toho napr ja nemam kameru nahodenu stale. zas keby boli zase povies ze su falosne a cojaviemco.. proste stale dookola nieco
pisal som ze je komplet ina antena a inde sa bude predavat ta s povodnym HW. cize celkovo lepsie detekcie na Ka aj K pasmo
pisal som ze je komplet ina antena a inde sa bude predavat ta s povodnym HW. cize celkovo lepsie detekcie na Ka aj K pasmo
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si to myslel, že pro CZ/SK trh se bude někdo piplat (kvůli odběru desítek kusů) s vývojem speciálního HW a FWragamix píše:cize celkovo lepsie detekcie na Ka aj K pasmo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no vidis stinger neni beltronics.. urobia vela aj pre nase trhy