Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
A to ja zas v Italii jezdim rad nejezdi se podle znacek a zakonu ale natvrdo podle hlavy a to se mi libi
A cim vic na jih Italie se jede, tim je provoz ostrejsi a nikdo se s nikym nesere. Nezapomenu na zazitek, kdyz me ve 150 pri predjizdeni kamionu vyblikal a vytroubil starik ve stary pande
Edit: Je ale pravda, ze se mi tam jezdilo fakticky dobre.
Naposledy upravil(a) vojtadub dne stř 27 čer 10:20, celkem upraveno 2 x.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To už není moc pravda...sever a hlavně jih je posetý automatickými systémy měření rychlosti a tolerance pro domácí je prakticky nulová. Za poslední cca 2 roky se hooodně přitvrzuje. Na dálnicích je prakticky nemožné potka auto, které jede rychleji než 140.vojtadub píše:A cim vic na jih Italie se jede, tim je provoz ostrejsi a nikdo se s nikym nesere. Nezapomenu na zazitek, kdyz me ve 150 pri predjizdeni kamionu vyblikal a vytroubil starik ve stary pande
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aha, tak prave ja tam byl naposledy prave pred dvema roky..
zas vetsina tech nastraznych systemu je oznacenařidičBOB píše:To už není moc pravda...sever a hlavně jih je posetý automatickými systémy měření rychlosti a tolerance pro domácí je prakticky nulová. Za poslední cca 2 roky se hooodně přitvrzuje. Na dálnicích je prakticky nemožné potka auto, které jede rychleji než 140.vojtadub píše:A cim vic na jih Italie se jede, tim je provoz ostrejsi a nikdo se s nikym nesere. Nezapomenu na zazitek, kdyz me ve 150 pri predjizdeni kamionu vyblikal a vytroubil starik ve stary pande
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Sice se na dálnicích skoro nejezdí nad 150tacho, ale když se někdo táhne v levým 130tacho, tak ho každej podjede s hlasitým troubením. A to se mi líbí
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem měl možnost vysledovat, tak ty automatické skoro 100% bych řekl.Bond007 píše:zas vetsina tech nastraznych systemu je oznacena
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Silniční pirát Trpišovský odsouzen. Výmluvy na nedobržďění medvěda mu u soudu moc nepomohly.
http://www.novinky.cz/krimi/271757-siln ... izeni.html
http://www.novinky.cz/krimi/271757-siln ... izeni.html
„Problém vybržďování však nelze podceňovat, těchto případů v poslední době přibývá,“ zdůraznil přesto Zelinka, který Trpišovského označil za nespolehlivého řidiče, jenž má v evidenční kartě od roku 1998 šest záznamů o přestupcích.