ExFun píše:Majkle zase překrucuješ.
Rád se tohle dozvídám od tebe.
ExFun píše:Zůstalo Ti aspoň tolik objektivity, že jsi schopen připustit, že po stránce funkcí a možností (nikoliv user experience) iP stále zaostává za už mrtvými WM a Symbianem?
Za Symbianem sotva. Pokud jde o WM, za ním, dá se relativně říct, zaostávají všechny. Na druhou stranu ovládat mobil s Windows Mobile nebyl požitek hodný širší obliby a iOS se nikdy nesnažil ho v tomhle nahradit. Ono taky vyvinout systém s fíčurami WM a pohodím iOS a WP tak jednoduše nejde - ani MicroSoftu se to očividně nepodařilo.
ExFun píše:myslím, že v 21. století člověka ani nenapadne něco takového zkoumat. Kouká se, jestli umí poslední vychytávky a ne samozřejmosti...
Faktem je, že od Applu se raději už i dívám, jestli telefon umí volat
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
Ty by ses vůbec měl začít dívat. Protože o těch chybějících vlastnostech iOS jsem v té době věděl i já a to jsem o jeho koupi tehdy ani na sekudnu neuvažoval, ani mě nijak zvlášť nezajímal; tak to bylo všebecně známé a profláklé. Pořád nechápu, kdes měl hlavu, když jsi ho kupoval. Asi tam, kde ta slečna, co si neumí změnit ringtone. Od takových uživatelů stojí pak za to číst kázání o mobilech...
vojtadub píše:volej: Dokazes si predstavit nemit moznost forwardovat mail ? Ja tedy ne
To já taky moc ne, ale mluvilo se tu o tom v souvislosti s SMSkama. Já jsem velice aktivní SMS-psavec, ale snad v životě jsem žádnou zprávu neforwardoval. iPhone byl pro mě od začátku existence, ani jsem o tom nevěděl.
Moucha píše:Iphone
Přesně tak.
vojtadub píše:![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Umi iP navigovat v offline modu stejne kvalitne jako E52(vcetne app zdarma) ? Myslim si, ze ne.
Dalsi ?
Dobře. Tak Nokia Lumia 800. Nebo 900. Dle libosti. 8-)
.Jelen. píše:Edit: Zrovna jsem se náhodou (hledal jsem něco docela jinýho) dostal k článku, kde píšou: "Apple k 30. březnu 2012 prodal 365 milionů zařízení s iOS (takže mimo iPhonů i iPody touch a iPady) a celé čtyři pětiny z nich běží na aktuální pětkové verzi systému. ... U Androidu to u aktuální verze není ani 10%."
Moucha píše:vojtadub píše:![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
Umi iP navigovat v offline modu stejne kvalitne jako E52(vcetne app zdarma) ? Myslim si, ze ne.
Dalsi ?
Ja používam tomtom a nepoužívam nic jiného a ze to stalo 2tis mi je jedno. Ale kup si klidně nokii
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
V iOS už máme TomToma zdarma.
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)