Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co chystáme na Autoforum.cz
Nechcete k vyhledávání používat google search, stejně jako na garáži?
2.016V 99kW
Slawall: Byla to jedna z alternativ, ale zatim pouzivame interni hledani, ktere budeme jeste dale vylepsovat. Nepovazuji Google hledani za takove terno, sverujete vysledky do rukou jinych, takto si to muzeme vyladit sami k obrazu svemu. Ostatne i na AR je pouzivano hlavne z ekonomickych duvodu (propojeni s AdSense), nikoli z funkcnich...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
No je mi prakticky jedno co tu bude, hlavně aby to fungovalo aspoň z 80% jako google search. Staré hledání co bylo na garáži a je asi i tady byl děs...
2.016V 99kW
Je to jedna z moznosti, ale zatim se nam nepodarilo ani naplnit vychozi plany, co se redakcniho obsahu tyce. S ohledem na aktualni situaci (Zeneva a vse kolem) stihame jen novinky a par testu, sem tam neco navic. Ale standard musi byt vyssi, nechceme delat jen novinky a testy.merlin píše:Tak ma napadlo ci redakcia pripravuje aj sekciu youngtimer pripadne oldtimer?
Co k tomu v prubehu casu pribude je zatim otazkou, urcite se v breznu budeme vice venovat tuningu, kde dnes vybirame jen par zajimavosti, starsi auta jsou spolu s nekolika alternativami jednou z dalsich moznosti. Zatim hledame schudne cesty...
Skanz3n
Skanz3n
Chci jen rict, ze jsem sem dneska zabrousil poprvy na doporuceni znamyho, prosel jsem si desitky clanku a musim uznat, ze clanky jsou tu psany ctive, technicky spravne a je tu spousta novinek co jsem zatim nezaznamenal. Fakt se zajmem jsem si precetl mnohem vic nez jsem mel v planu. Vidim, ze plany mate jeste velky tak drzim palce at se to vsechno podari!
Marci: Dekuji, to vzdy potesi Ceka nas jeste spousta prace a sam zatim s vysledkem uplne spokojen nejsem, ale snazime se a verim, ze se postupne dostaneme tam, kde chceme byt. Budu rad, kdyz nam v mezicase zachovate prizen
Skanz3n
Skanz3n
Mi se nejak podivne meni obsah tech boxiku na hlavni strane...
Zhruba po kazdem druhem refreshi se to meni mezi "Vyber z testu", "Nejctenejsi clanky" a "Nejdiskutovanejsi clanky".
To je chyba, nebo podivna vlastnost?
Jsem si ty boxiky chtel setridit podle sebe, ale kdyz se ten jeden porad meni, tak me to akorat stve
Zhruba po kazdem druhem refreshi se to meni mezi "Vyber z testu", "Nejctenejsi clanky" a "Nejdiskutovanejsi clanky".
Jsem si ty boxiky chtel setridit podle sebe, ale kdyz se ten jeden porad meni, tak me to akorat stve
Já bych měl ještě dotaz, zda by nebylo moc složité upravit prohlížení fotek v galeriích a pro přecházení mezi snímky používat klávesové šipky.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ano, to se meni zamerne, je to pripad pouze boxu s vybery nejlepsich clanku dle ruznych meritek. Chteli jsme, aby se na tomto miste zobrazovalo co nejvice ruznych clanku, ktere v tom ci onom ohledu zaujaly. Jde take o to, ze boxu je na hlavni strance uz tak velmi mnoho a pouzit misto tohoto jednoho tri zvlastni by bylo spise zneprehlednujici.M@C píše:Mi se nejak podivne meni obsah tech boxiku na hlavni strane...
Chapu, ze to ma sve slabiny, ale vsechno ma sva pro a proti. Toto je zkratka box s vyberem nejlepsich clanku dle ruznych meritek, a snazi se nabidnout vetsi mnozstvi nejak zajimavych clanku.
Skanz3n
Skanz3n
Ano, to je relativne snadne a prakticke, doplnime. Diky za pripominku.jarka píše:Já bych měl ještě dotaz, zda by nebylo moc složité upravit prohlížení fotek v galeriích a pro přecházení mezi snímky používat klávesové šipky.
Skanz3n
Skanz3n