BMW E36
Re: BMW E36
Vůbec jsem to nebral jako rejpání Stálo mě 105 000, takže do limitu jsem se vešel
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Mas to paradni, narzodil od vetsiny e36, ktery vypadaj jak povoz ksiltovkaru a cikanu, tvoje auto (z velke casti i diky tomu, ze se jedna o e46) stale zachovava dustojnost majitele
Moc hezkej kousek...a za ty peníze
Paradni kousek! Vzdycky me potesti, kdyz vidim, ze se porad da sehnat takhle pekne auto za velmi rozumnou cenu
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Krásný auto:-)
Mohu poprosit o tu druhou fotku v plnym rozlišení? Fakt se ti povedla.
Mohu poprosit o tu druhou fotku v plnym rozlišení? Fakt se ti povedla.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Gratulujem k nadhernej E46
Mozem poprosit este nejake detailnejsie info? Rok/km/...? Chcel by som to trosku porovnat s tou mojou
PS: Tie social sitzny mam aj ja a neskutocne ma se*u ...uz skoro rok hladam tie iste ale sport a su k nezohnaniu...
Mozem poprosit este nejake detailnejsie info? Rok/km/...? Chcel by som to trosku porovnat s tou mojou
PS: Tie social sitzny mam aj ja a neskutocne ma se*u ...uz skoro rok hladam tie iste ale sport a su k nezohnaniu...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Díky moc všem
Snowman: Je to rok 1999 a najeto má 224 tkm. Mně ty sedadla nějak nevadí, ale zatím jsem je nezkoušel pořádně zatížit v zatáčce
karelpipa: Dík, až se dostanu domů, tak ti ji přepošlu
Snowman: Je to rok 1999 a najeto má 224 tkm. Mně ty sedadla nějak nevadí, ale zatím jsem je nezkoušel pořádně zatížit v zatáčce
karelpipa: Dík, až se dostanu domů, tak ti ji přepošlu
Pěkný fotky a ještě hezčí auto. Výbava je akorát na obtíž, když to má ten nutný základ, tak ideál. Akorát sportovní sedačky drží nádherně, když vzadu lidi lítají sem a tam, tak vpředu si pořád říkáme, že by to chtělo přidat .
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Zas bych to s těma sedačkama nepřeháněl, nebylo by dobrý aby ti co je nemají nabyli přesvědčení, že je to závodní sedák. Ale časem je to chce určitě dokoupit, no.
Problém bude až zatoužíš zašpérovat to. Ale to jsi věděl před koupí.
Problém bude až zatoužíš zašpérovat to. Ale to jsi věděl před koupí.
RWD
Já myslím, že až tak do toho auta zasahovat nebudu, přecejenom jeho hlavní využití je na cesty s tím, že mě to musí umět pobavit, drift mašinu z toho stavět nebudu