BMW E36
Re: BMW E36
Taky jsem na to koukl, nicméně už mám doma nakonec 323 E46, takže hledání je ukončený
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
No tak gratuluju, at slouzi Mas nejaky fotky, pripadne odkaz na inzerat kdes to koupil?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Fotit se chystám až po umytí Mně to auto dovezl M3maniac z bmwklubu, takže fotky z inzerátu nemám...
Jasná věc, fotky sem . Každopádně gratulace a ať slouží.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak jsem to umyl a jel pofotit, na to jsem se dost těšil...vlastně jsem se těšil i na samotnou jízdu, neskutečně mě v tom baví jezdit, krásně to zní, nádherně lineárně to táhne, kde jsem v zatáčkách s bravem už celkem sportoval, tak tohle jenom říká "klidně přidej". Mám z toho hroznou radost!
Moc krásnej kousek. Gratuluju.
Co výbava? Jak ta je na tom?
Co výbava? Jak ta je na tom?
Děkuju Hele výbavově je to na E46 chudší. Ale proto jsem na to taky dosáhl místo té E36. Má to látkový potahy, mechanický nastavení sedaček, bez vyhřívání, rádio Business na CD, nemá to M paket. Já jsem na výbavu hrozně skromnej, mně stačí, když má auto klimu, zrcátka a okna v elektrice, zbytek už je jenom bonus nebo zbytečnosti
Krasavec. Na výbavu sere pes, na tu to nejezdí .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jasně, já jenom tak ze zvědavosti, co se dá za tu cenu sehnat. Neber to jako rejpání. Ono už takhle je to pomalu zázrak, jestli ses vešel do původního limitu.