Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Zrovna jsem na tri dny v praze a jezdim metrem, skodařidičBOB píše:http://praha.idnes.cz/urednici-v-police ... zpravy_cen
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Dneska jsem statni kolem treti poprve videl lejzrovat Opatovskou smer centrum u Billy na Jizaku. Jestli jim to dostrelilo az na 40ku u prechodu nebo brali rovinku s nadchody nemohu posoudit.
Pro Brňáky - prý měřívají policajti na Kraví hoře směrem z Březinove nahoru (tam si taky občas rád šlápnu na plyn, je to takový pěkný kopeček). Neviděl jsem je osobně. A podle všeho laser.
jj, ti uz tam stali pred rokem a pul . .
v brne a okoli novinka, v sobesicich smer ke me domu zacali merit laserem nechci byt vztahovacny, ale od te doby co jsem zmeniul bydliste zacali v okoli merit podezrele casto
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Nikdy jsem na tom místě nebyl, ale už ho opravdu důvěrně známřidičBOB píše:v podstatě už klasika
Rychlost zabíjí!
Já tam jel teď poprvé zcela náhodně a hned mě to trklo. Jestli je to teda směr Roztoky.aikoN píše:Nikdy jsem na tom místě nebyl, ale už ho opravdu důvěrně známřidičBOB píše:v podstatě už klasika
EDIT: A jo, určitě je, pamatuju se, jak jsem ty retardéry pěkně vůbec necítil v tom autě kterým jsem tam jel
Ain´t nobody got time for that