Video a Nordschleife, the best of
Re: Video a Nordschleife, the best of
Mně na těch videích vždycky fascinuje to kroucení volantem Když si představím sebe, jak tohle dělám, tak ta představa končí autem rozvěšeným na okolních stromech a domech
on prave nekrouti volantem, to se mu volant krouti v ruce tak, jak mu kolem predni osy tancuje prdel
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
To já tak nějak i tuším (v praxi jsem to zatím neměl možnost vyzkoušet), ale nic to nemění na tom, že bych skončil na okolních stromech a domechmmira píše:on prave nekrouti volantem, to se mu volant krouti v ruce tak, jak mu kolem predni osy tancuje prdel
No nevím, ale po cílovce za mostem kde dobržďuje to spíš vypadá na regulérní kontra v dost kurevský rychlosti. Každopádně je jistý, že pomalej na volantu není .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jojo, Stefan Roser mě dycky fascinoval . Ještě jedno hezký video, kterak děsí v RUFu další šťastlivce (výherce v nějaký soutěži), ale o pár let později...
edit: za půlkou se rozhodí sync, ale dá se to
edit: za půlkou se rozhodí sync, ale dá se to
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
to jistě ne, ale (v těch několik krátkých záběrech stropní kamery) semi zdá, že velmi pozdě (až v apexu zatáčky či dokonce až za ním) řadí dolůjarka píše:No nevím, ale po cílovce za mostem kde dobržďuje to spíš vypadá na regulérní kontra v dost kurevský rychlosti. Každopádně je jistý, že pomalej na volantu není .
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
v souvislosti s psanim testu Swiftu jsem narazil na pekne video z NS.
Autoforum.cz
Nejede v ostrých zatáčkách nějak moc rychle? Takové rychlosti tam snad nemívaly ani Porschata.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
jen si pockej na test Swiftu, dozvis se, ze to auto umi leccos z toho, o cem o mnoho drazsi a vykonnejsi auta jen sni.
Autoforum.cz