Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Volivovej volej
Mistr volantu

Re: Telefonologie

Příspěvek od Volivovej volej »

Jo, má tam napsáno "iPhone". :))
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Pajjoun
Mistr volantu

Příspěvek od Pajjoun »

No vidíš. Ten máš prolezlej od předu do zádu.
TSs
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

sune2009 píše:Otázka asi spíš na Řboba ...tak SGS III paradní,ta rychlost je užásná,foťák o něco lepší než SGS II.ale protože se bráchovi furt s**e Desire HD,tak ho dostane on a já si ho kdyžtak pořidím zase časem a já teď přemyšlím,zda si nechám SGS II nebo zkusím Galaxy Nexus...jak to vidíte?stojí to za výměnu
Podle mne jít z SGS3 do Nexusu není žádná výhra. Ač to se to z mých řádků bude číst divně - SGS3 je lepší. Nexus jsem měl v den uvedení do prodeje a měl docela dost SW "vad..." Což v dnešní době výrobcům jen tak nepromíjím a v této cenovce už vůbec ne.
Můj hlavní problém byl ale v tom, že moje koncernová HF sada nenačítala kontakty z tohoto zařízení a proti SGS3 je také baterka tragicky slabá.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Volivovej volej
Mistr volantu

Pajjoun píše:No vidíš. Ten máš prolezlej od předu do zádu.
Vono na ňom moc k prolejzání právěže není. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Volivovej volej
Mistr volantu

řidičBOB píše:
sune2009 píše:Otázka asi spíš na Řboba ...tak SGS III paradní,ta rychlost je užásná,foťák o něco lepší než SGS II.ale protože se bráchovi furt s**e Desire HD,tak ho dostane on a já si ho kdyžtak pořidím zase časem a já teď přemyšlím,zda si nechám SGS II nebo zkusím Galaxy Nexus...jak to vidíte?stojí to za výměnu
Podle mne jít z SGS3 do Nexusu není žádná výhra. Ač to se to z mých řádků bude číst divně - SGS3 je lepší. Nexus jsem měl v den uvedení do prodeje a měl docela dost SW "vad..." Což v dnešní době výrobcům jen tak nepromíjím a v této cenovce už vůbec ne.
Můj hlavní problém byl ale v tom, že moje koncernová HF sada nenačítala kontakty z tohoto zařízení a proti SGS3 je také baterka tragicky slabá.
Hmm, můj iPhone s betaverzí iOS 6 šlape líp než kdejakej Android... B-)
sune2009
Řidič začátečník

Příspěvek od sune2009 »

řBOB: tak ono u mě spíš půjde o změnu z SGS II,protože III jsem měl 4 dny...Ale zase ta změna mě láká,protože tenhle telefon používám už půl roku a to je u mě rekord a protože bych měl Nexuse ještě o něco levněji než za co,bych prodal SGS II,tak o tom uvažuju.Baterii asi stejně neřeším,protože nabíjím každou noc,přinejhorším si ho můžu nabít z NTB nebo v autě.
A na hraní ten telefon nebude,od doby,co jsem si pořídil iPad,jsem si vymazal všechny hry a telefon používám opravdu jen na volání,sms,rychlý emaily a net.Případně jednou za čas nějakou rychlou fotku...
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Ten nexus, ale zere extremne. Nekde jsem videl test spotreby a dopadl bidne. Nexus nebrat ...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Volivovej volej píše: Hmm, můj iPhone s betaverzí iOS 6 šlape líp než kdejakej Android... B-)
ze iOS slape vyborne, o tom neni potreba diskutovat. To, ze je to system trosku zaostaly za tim, co je dnes mozne mit, je take fakt.
Treba takova moznost pridani fotografie do rozepsaneho emailu je vec, kterou umela uz kdejaka Nokie a Android od sve prvni verze. iPhone s tim ted prisel jako s bombou...
Vsecko ma sve pro i proti.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Až bude iOS podporovat USB Mass Storage, tak to teprve bude vyspělý operační systém. [-(
Volivovej volej
Mistr volantu

Vždyť ho podporuje.
Odpovědět