Psycho vlk Wolf píše:Kdy asi vypukne další Křížová výprava?
..počítám, že já se toho nepochybně ještě dožiju ...... myslím na budoucnost a začínám hledat velký rovinatý pozemek poblíž železniční trati či ještě lépe rovnou s železniční vlečkou
Psycho vlk Wolf píše:Kdy asi vypukne další Křížová výprava?
..počítám, že já se toho nepochybně ještě dožiju ...... myslím na budoucnost a začínám hledat velký rovinatý pozemek poblíž železniční trati či ještě lépe rovnou s železniční vlečkou
Nějaké místo nepodobné tomu, kde stojí Auschwitz?
Mít prachy, tak si koupím někde zastrčený pozemek na relativně strategicky výhodném místě a vybuduji si tam svojí soběstačnou základnu.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Ač jsem to nečekal, všechno nakonec zkazili Srbové. Místo Tasmánců přijel na olysalé mule jménem Slobodanka atleticky vypracovaný muž v maskáčích. Ze sedlových brašen trčely pažby dvou armádních brokovnic a místo pozdravu na mě zařval: „Slyšel jsem, že se tu motaj nějaký machometáni. Bude se čistit.“ Zíral jsem do hlavně ruské vojenské pětačtyřicítky.
Dík. Batůžek mám jen ten 20litrový. Opět od SPM. A mám do kámoše slíbeno, že se mi pokusí sehnat velký výsadkářský batoh (kolem 100litrů) za bůra. Novej stojí dvacku. A jak jinak opět SPM.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp