Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
dnes se dohlíželo na Plzeňské - jeden s dalekohledem a druhý s LTI20-20
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já je takhle velmi často potkávám na Magistrále nebo na Podolském nábřeží (tady i ve dne).řidičBOB píše:noční výběr úsekovky?? Slušný!
2.9T RWD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na 5.5. takhle jeden známý přišel o ŘP...tedy zatím ne, ale hlídka v Traspíku ho dojela na OMV
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
vojtadub píše:Opet na Strakonicky - usekovka smer Praha - chytaji Mestacci, skoro denne (obcasna asistence dopravaku). A to prosim i o vikendu v 10 vecer, kde meli zastaveno cca 8 vozu.
i o 01:00 v noci tam byli . Dneska poprvé jsem je tam viděl v 8 hodin ráno....když je tam kolona až k Lahovicím inteligence hadr...když je tam o víkendu v noci uvidím tak si je dojdu natočit
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
acer: jejich velitel bude asi velmi chytrý, když jim tam v tuhle hodinu naplánuje dohled nad nejvyšší povolenou rychlostí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
měl jsem tendenci stáhnout okénko a zeptat se kolik mají za poslední hodinu pirátůřidičBOB píše:acer: jejich velitel bude asi velmi chytrý, když jim tam v tuhle hodinu naplánuje dohled nad nejvyšší povolenou rychlostí
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Copak je toto za zvláštní značku?
Vystoupil z toho nějaký chlap v uniformě a vezl nějakou starou tetku.
Vystoupil z toho nějaký chlap v uniformě a vezl nějakou starou tetku.
Rychlost zabíjí!
Aikon: myslím si,že je to auto vojáků...ale on to někdo upřesní s určitostí.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Ve dnech 8. – 10. června 2012 se v areálu Valašského muzea v přírodě v Rožnově pod Radhoštěm uskuteční již XIV. ročník Mezinárodního armádního folklorního festivalu s XIII. přehlídkou skupin historického šermu „Rožnovská valaška 2012“.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Aha, toš já tam kolem těch hloučků na náměstí chodil, než se odebrali do muzea, ale moc mi to jako armáda nepřipadalo . Ale musím uznat, že nadšenci, lilo jako z konve, všichni v totálně prochcaných krojích a pořád úsměv na tváři
Rychlost zabíjí!