Téměř nové letní pneumatiky
Re: Téměř nové letní pneumatiky
Jo jsme natvrdlí, snobští troubové. A podle všeho ještě nechápavý, když nedokážeme docenit kvalitu tvojí nabídky. Nejlíp uděláš, když se s náma přestaneš zahazovat.
RWD
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Bude to pasovat z Renaultu na Felicii? Čili jaká je tam rozteč na těch otvorech pro šrouby v disku a jaký to má ET (zális)? Jestli tu bude pasovat na Felicii, tak je za 400 Kč koupím, jestli nejsou moc daleko. Odkud jsi?Slušná řidička píše:Tak jsem kvůli vám šla do garáže, vy detailisti ....takže na těch pneumatikách, které nabízím levně k prodeji, stál ještě nedávno Renault Clio r.v.93, takže jsou na plechových discích, ..jedná se o obyčejné neznačkové pneumatiky, je tam napsáno ROTEX T2000, 165/70/R13, dále jsem tam přečetla že, 83T a už to stačí??
- Slušná řidička
- Autoškolák
No tak já zas nejsem odbornice přes auta, takže jako ET ti budu muset nějak zjistit podle kopie techničáku ??...
A jinak měla jsem v úmyslu je tak nějak prodat, ks /200,-kč.....jsem z okresu Břeclav....
A jinak měla jsem v úmyslu je tak nějak prodat, ks /200,-kč.....jsem z okresu Břeclav....
Audi TT Quattro, 1.8 Turbo, 165KW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to je stejně moc daleko. ET by mohl být v techničáku, pokud tam jsou vypsány alternativní kola, tak tam bude u nich asi i ET. Ale rozteč děr pro šrouby tam napsána nebude, leda to změřit šuplerou.
- Slušná řidička
- Autoškolák
..a ty s tím BMWéčkem se přestaň urážet , jak malý děcko, nemyslím si o vás, že jste snobští troubové, jenom byste nemuseli mít takový blbý kecy. Ale já jsem hodně mírumilovný a trpělivý člověk, takže jedním uchem tam a druhým ven
rozteč děr pro šrouby ti popř. můžu změřit posuvným měřítkem...
rozteč děr pro šrouby ti popř. můžu změřit posuvným měřítkem...
@řidička: taxi ta gumy dej na TT ať poznáš, proč Tě tady všichni "odsuzují"
asitakle: kombinace čínská guma a větší výkon = budeš brzo pořizovat novou TT...
asitakle: kombinace čínská guma a větší výkon = budeš brzo pořizovat novou TT...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Snobové to nejsou, možná ti druzí, snobové by v takových sračkách jako BMW nejezdili.
- Slušná řidička
- Autoškolák
Seš normální?...jak bych si je mohla dat na TT, když já mám na TT rozměr R17 225/45 ??......já mám na TTčku Good Year.....a to nevím jestli je dobrý , protože tomu nerozumím.. ..ale jede se mi na nich dobře, protože jsem slušná řidička a nejezdím jak hovado.
to byl jen příměr....
Mysíš tohle: (Vytrženo z diskuse pod včerjším článkem o nehodě v Dobříši)Slušná řidička píše: protože jsem slušná řidička a nejezdím jak hovado.
Pod to se podepíšu taky....Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Slušná řidička
- Autoškolák
Já jezdím přesně podle pravidel silničního provozu, dodržuju rychlost, respektuji všechny značky, za jízdy se uvazuju a o denním svícení nemluvím, protože mám xenony a ty se rozsvítí samy, takže i svítím pořád. Povinná výbava je naprosto v pořádku, technický stav auta v naprostém pořádku, povinné ručení zaplaceno. Ale hlavně jedu opatrně a předvídám. .....ale když se mě na cestě mezi městy pokouší nějakej šampónek s otuněným Opelem předjet.....tak mu ukážu, co umí 225 koní, protože to se teda nenechám...