Téměř nové letní pneumatiky

Prodáváte, nebo sháníte ojetý vůz, náhradní díly, nebo příslušenství? Nabídněte či poptejte jej u nás.
d1.8t
Letec

Re: Téměř nové letní pneumatiky

Příspěvek od d1.8t »

Jo jsme natvrdlí, snobští troubové. A podle všeho ještě nechápavý, když nedokážeme docenit kvalitu tvojí nabídky. Nejlíp uděláš, když se s náma přestaneš zahazovat. :YMTONGUE:
RWD
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ultima ratio »

Slušná řidička píše:Tak jsem kvůli vám šla do garáže, vy detailisti :D ....takže na těch pneumatikách, které nabízím levně k prodeji, stál ještě nedávno Renault Clio r.v.93, takže jsou na plechových discích, ..jedná se o obyčejné neznačkové pneumatiky, je tam napsáno ROTEX T2000, 165/70/R13, dále jsem tam přečetla že, 83T a už to stačí??
Bude to pasovat z Renaultu na Felicii? Čili jaká je tam rozteč na těch otvorech pro šrouby v disku a jaký to má ET (zális)? Jestli tu bude pasovat na Felicii, tak je za 400 Kč koupím, jestli nejsou moc daleko. Odkud jsi?
Slušná řidička
Autoškolák

Příspěvek od Slušná řidička »

No tak já zas nejsem odbornice přes auta, takže jako ET ti budu muset nějak zjistit podle kopie techničáku ??...
A jinak měla jsem v úmyslu je tak nějak prodat, ks /200,-kč.....jsem z okresu Břeclav....
Audi TT Quattro, 1.8 Turbo, 165KW
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Hmm, to je stejně moc daleko. ET by mohl být v techničáku, pokud tam jsou vypsány alternativní kola, tak tam bude u nich asi i ET. Ale rozteč děr pro šrouby tam napsána nebude, leda to změřit šuplerou.
Slušná řidička
Autoškolák

..a ty s tím BMWéčkem se přestaň urážet , jak malý děcko, nemyslím si o vás, že jste snobští troubové, jenom byste nemuseli mít takový blbý kecy. Ale já jsem hodně mírumilovný a trpělivý člověk, takže jedním uchem tam a druhým ven
rozteč děr pro šrouby ti popř. můžu změřit posuvným měřítkem...
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

@řidička: taxi ta gumy dej na TT ať poznáš, proč Tě tady všichni "odsuzují"

asitakle: kombinace čínská guma a větší výkon = budeš brzo pořizovat novou TT... :D
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ultima ratio
Letec
Kontaktovat uživatele:

Snobové to nejsou, možná ti druzí, snobové by v takových sračkách jako BMW nejezdili. :ymdevil:
Slušná řidička
Autoškolák

Seš normální?...jak bych si je mohla dat na TT, když já mám na TT rozměr R17 225/45 ??......já mám na TTčku Good Year.....a to nevím jestli je dobrý , protože tomu nerozumím..:D ..ale jede se mi na nich dobře, protože jsem slušná řidička a nejezdím jak hovado.
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

to byl jen příměr.... :D
Slušná řidička píše: protože jsem slušná řidička a nejezdím jak hovado.
Mysíš tohle: (Vytrženo z diskuse pod včerjším článkem o nehodě v Dobříši)
Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.
Pod to se podepíšu taky.... :x
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Slušná řidička
Autoškolák

Já jezdím přesně podle pravidel silničního provozu, dodržuju rychlost, respektuji všechny značky, za jízdy se uvazuju a o denním svícení nemluvím, protože mám xenony a ty se rozsvítí samy, takže i svítím pořád. Povinná výbava je naprosto v pořádku, technický stav auta v naprostém pořádku, povinné ručení zaplaceno. Ale hlavně jedu opatrně a předvídám. .....ale když se mě na cestě mezi městy pokouší nějakej šampónek s otuněným Opelem předjet.....tak mu ukážu, co umí 225 koní, protože to se teda nenechám...:D
Odpovědět