d1.8t píše: Stačí. Rotex odvez do sběrného dvora.
Téměř nové letní pneumatiky
Re: Téměř nové letní pneumatiky
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
tak jako na nějakou vidláckou Filcku či Fako i starý ROTEXy stačej
Niko nadžanel ko kerdža
- Slušná řidička
- Autoškolák
Vy jste snobi vy troubové, jsou i lidi, kteří mají malá auta a používají je jenom na jízdu po městě , po nákupech a tak, takovým by se třeba mohly ty gumy hodit, když jsou skoro nové a nabízím je tak levně...Myslím si , že vyhodit je , by bylo škoda, v garáži mi leží zbytečně a na Audinu je nevyužiju, proto je nabízím, tak ze sebe nedělejte buhvíco, ....a ty HondaMane, co je to podle tebe "socka" ?.......rozumím tomu správně, že na AF jsou jenom samí snobi?....
Audi TT Quattro, 1.8 Turbo, 165KW
vies, tu je to obcas sami hrdina a majster sveta takze nic nove...
a daj si to na bazos tam to niekto kupi
a daj si to na bazos tam to niekto kupi
Nejsme snobi, jen by jsme si tohle na auto nedali. Ani na auta našich blízkých. Z bezpečnostních důvodů. Proto nejsme vhodná cílová skupina.
RWD
Tohle v žádném případě není o snobismu. Rozumný člověk si podobné gumy na auto neobuje.Slušná řidička píše:...rozumím tomu správně, že na AF jsou jenom samí snobi?
Já už si jednou čínskou/levnou gumu koupil (když jsem jel na okruh, abych si neničil nová PZera) a už nikdy více. Dodnes mám v živé paměti jak ty gumy nebrzdily. A protože i ve městě je potřeba občas brzdit, tak mi přijde koupě podobných gum, ať už nových nebo dokonce jetých, jako hloupost.
2.9T RWD
já mám čínský zimáky..............nemaj chybu, akorád že hučej tak, že musím nosit takový ty klapky na uši jako měl Otík
Niko nadžanel ko kerdža
Téma mi připadá, jako když si na Garáži někdo založil nový nick, aby provokoval
- Slušná řidička
- Autoškolák
Ale to je mi jasné, že to nejsou gumy na okruh , ani na jízdu po dálnici nebo něco podobnýho, už jsem dvakrát říkala, že jsou to penumatiky na malý auto, se kterým se jezdí po městě a pomalu. Co jste natvrdlí nebo co??Pokud se vám tyto gumy nehodí, tak nekomentujte , já bych si je na svoje auto taky neobula, měla je moje máti na Cliu a jezdila s ním jen občas nakupovat! Cliu pak odešel motor, tak ho nechala sešrotovat a zbyly pneumatiky!! ....a odtut už to znáte, to už jsem vám říkala...uuff...boha jeho s vama....
Audi TT Quattro, 1.8 Turbo, 165KW
a kolik to je, levně?