Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
na krev hlavně proto, že v tych serepetinach vůbec není vidět za roh....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
jsem to tu chtěl postnout už včera, ale nemohl jsem najít kabel k tlf. kolega jel z práce cca 10minut přede mnou a ještě tam nic nebylo a když jsem jel já tak už tam byli. No nasmál jsem se
je to dost ostrá zatáčka, nepřehledná, úzká, která následuje po dloooouhé rovince, ovšem je to tak moc do kopce, že ta škodovka s pěti lidma tam podle mě nemohla jet víc jak 70. i podle těch čar je vidět, že ten dotyčný vpodstatě vůbec nezatáčel a nebo tam fakt těch 70 vletěl
jsem se na to potom k večeru díval ještě jednou a na zadním okně má napsáno něco jako tuningclub třinec zřejmě slušnej voddíl
a stojí to tam doteď, asi jako odstrašující případ
je to dost ostrá zatáčka, nepřehledná, úzká, která následuje po dloooouhé rovince, ovšem je to tak moc do kopce, že ta škodovka s pěti lidma tam podle mě nemohla jet víc jak 70. i podle těch čar je vidět, že ten dotyčný vpodstatě vůbec nezatáčel a nebo tam fakt těch 70 vletěl
jsem se na to potom k večeru díval ještě jednou a na zadním okně má napsáno něco jako tuningclub třinec zřejmě slušnej voddíl
a stojí to tam doteď, asi jako odstrašující případ
Pravda vyděsí
Aspoň, že přijde na rok o papíry, blbeček... tama jezdím často, ještě by mě tam sejmul. Rozumně se tam dá jet tak 40 maximálně.
Rychlost zabíjí!
http://zpravy.idnes.cz/v-mohelnici-se-p ... zpravy_stk
Ti škodovkáří oktávkáři fakt nejsou soudný. Myslí si, že naloží všechno.
Prý promáčklá zadní část střechy... To pak měla Farna vlastně jenom rozbité střešní okno, ne?Honza42 píše:http://zpravy.idnes.cz/v-mohelnici-se-p ... zpravy_stk
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/krimi/269463-mlad ... bishi.html
od kdy vodorovné značení zakazuje předjíždět??„Tento řidič měl předjíždět v místě, kde je to zakázáno vodorovným dopravním značením, a tím ohrozit osobní vozidlo golf,“
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
mediální realita se shoduje s realitou skutečnou jen velmi zřídka...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Odjakživa se to tak dovozuje.řidičBOB píše:od kdy vodorovné značení zakazuje předjíždět??
... pouze těma, co neznají předpisy