Politický koutek
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Politický koutek
Ten tam zase spal, no to je ostuda.
Jakápak ostuda. U některých přednášejících je to jediná možná obrana před atakem duševního striptýzu. Zde zcela nepochybně.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jenže tomuhle kokotovi je jedno, kdo mluví a co říká, ten tam spí pořád. Je to neuvěřitelná drzost, platím ho já ze svých daní a on si tam drze spí. Doufám, že se nenajde moc ovcí, které by ho ještě zvolili prezidentem.
http://adamvasina.blog.idnes.cz/c/27214 ... -spat.html
http://adamvasina.blog.idnes.cz/c/27214 ... -spat.html
Sám jsi placen z rozpočtu, žádný (reálný) daně neplatíš, tak nepičuj. Černovrch je jeden z velmi mála celkem ucházejících poslanců.
Pracovní tábor stojí peníze a při změně režimu se tam mohou objevit nové kádry. IMHO velmi neefektivní a špatné rozhodnutí. Kulka je kulkaPickuper píše:plynová komora je přežitek .... navíc co pak s těmi produkty tohohle zařízení, že? Přecijenom doba pokročila a zájemců o kvalitně vypreparovavou lebku či stínítko na lapičku z kožky moc nebude a masokostní moučka už taky nefrčí . Já jsem dlouhodobý fanda pracovních táborůpavproch píše:@Honza: za to ESM bych znovuzavedl plynový komory
Všude samí zasraní cikoši. I v televizi
Jsi rasista. Už aby Ti tu televizi ukradli. Stres je smrtící
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
I já platím daně. Nezdaněné jsou jen úplatky.525iX píše:Sám jsi placen z rozpočtu, žádný (reálný) daně neplatíš, tak nepičuj. Černovrch je jeden z velmi mála celkem ucházejících poslanců.
kdo nekrade je debil
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Kdo krade, má za tři.