BMW E36
Re: BMW E36
Jak to vlastne dopadlo - kombinace powerflex a novy gumy? Uz vyresils to drhnuti?
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Vyřešil a docela rychle. Přitáhl jsem tlumiče. Nicméně s geometrií a pak i s motorem jsem se sral až do května. Fufrt to nefungovalo jak mělo. Teď už je to vcelku ok, ale udělal jsem zlomový rozhodnutí, že rezignuju na jeho použitelnost, jakožto dopravního protředku a posunu ho dál. Takže začnu odstraňovat kompromisy.
Jinak kombinace M3 stabiků, powerflexů a Federal RS-R to posunula na jinou úroveň.
Jinak kombinace M3 stabiků, powerflexů a Federal RS-R to posunula na jinou úroveň.
RWD
Tohle rozhodnutí jsem udělal asi před rokem a je s podivem jak to člověku ulehčí život . I když pořád si sem tam udělám radost a jednou za čas jí vemu na nějakou služebku po čechách...d1.8t píše:....ale udělal jsem zlomový rozhodnutí, že rezignuju na jeho použitelnost, jakožto dopravního protředku a posunu ho dál. Takže začnu odstraňovat kompromisy.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ono správně vybydlený auto, za odpovídající cenu u kterýho rovnou nakoupíš komponenty který chceš má taky svoje kouzlo.metaljohn píše:No lepší je to proupravovat, než to proopravovat
RWD
To souhlasím. Pokud bych už od začátku věděl, že stejně budu měnit x dílů za upravený, tak proč shánět voňavku
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Taky sem se na ni uz dneska dival, vyúpada dobre a cena moc prijemna.
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i