Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
sune2009
Řidič začátečník

Re: Telefonologie

Příspěvek od sune2009 »

řBOB: přemýšlím,zda se mě vyplatí měnit SGS 2 za 3,co si o tom myslíš ty,protože si oba telefony celkem dost používal.
telefon krom volání a klasických sms,používám tak max.na focení nějakých "rychlovek",na blbosti a hry mám iPAD,tak mě napadá,zda je diametrální rozdíl ve fotoaparátu nebo běžných věcech?
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jsem příjemně překvapený, protože SGS2 měl při svém uvedení na trh vcelku problémy...SG3 je pro mne zatím bez problémů. Uvidíme, jak se to bude tvářit dál.
Jedinou "vadou" na kráse je pro mne to, že mi tlf v ruce trochu klouže.

sune: ano, rozdíl ve foťáku je a je velký! Stejně tak displej je úplně někde jinde. SGS3 je sice větší, ale není to nic extrémního - asi mám větší ruce, ale mne tam zapadne dobře...jak už jsem psal výš - trošku klouže v dlani.
Pokud nekoukáš na peníze, resp. máš zbytečné :D, tak změna mezi SGS2 a 3 je velká a upgrade se vyplatí.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

A mně by zajímal ten rozdíl mezi SGSIII a OneX - hlavně co tedy na Galaxy působí jako ten zmíněný transdimensionální skok... :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

OneX mi od počátku lagoval; měl problémy s implementovaným email klientem; měl velké problémy se signálem - resp. 2/3 dne signál vůbec neměl; celkově bylo spouštění aplikací pomalejší; výrazně slabší zvuk repro (jak pro volání, tak pro zvonění)...a dovolím si tvrdit, že i foťák byl horší.
Je možné, že se to později odstranilo (já s tím tlf vydržel cca 14 dní), ale hodnotím přístroje, jak jsem je vyndal z krabice - nehodlám čekat na opravy chyb...zvláště ne u přístrojů za >15000,- :(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

To zní logicky. Palec nahoru Samsungu, pokud se mu skutečně podařilo vypustit hned od začátku hotový produkt. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

jak říkám - jsem příjemně překvapen...protože mám ještě v živé paměti uvedení na trh SGSI a SGSII.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

U One X jsem si všiml mírného lagování i při posouvání stránek na homescreenu. A Sense naprosto nesnáším. Teď už jen počkat na Pebble Blue a jdu do SGS3.
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Zrovna to novy sense(4.0) je super, sam jsme si ho do telefonu nahral.
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

One X bych asi kvůli němu prohodil oknem :))
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Obrázek
Po dvou letech je baterka nepoužitelná, další plus pro SGS3 s uživatelsky výměnou baterkou :x
Odpovědět