Volkswagen Golf 1.6 Highline
Re: Volkswagen Golf 1.6 Highline
no motory možná ano ale první focus se mě vubec nelibi a jeste prosímte jak poznám ten motor Ti-VCT? našel sem focusy 77kw 1.6 16V ale zadnej ten Ti-VCT, poradíš jak ho lajk rozezná?
ja jezdil s 1.6 74 kW a byl jsem z toho docela nestastnej, zralo to a bohuzel nejelo, znovu uz bych to nechtel...pomer 80% mesto, 20% dalnice, 10% okresky a A3 Sportback
Tak v nové A3 je ten motor dost tragický.
Pokud bych řešil Golfa IV, tak bych se nebál ani té 1.4 16V 55kw. Osobně mě dost překvapila.
Pokud bych řešil Golfa IV, tak bych se nebál ani té 1.4 16V 55kw. Osobně mě dost překvapila.
2.9T RWD
díky ma opravdu 85kW, ale mé velké zděšení přišlo že žádny z modelů neměl aut. klimu (mluvím o hatchbacku)
poradíte ještě někdo nejaký další model auta?
nejlépe 1.6 benzín, aut. klima, tempomat ale neni to podmínka, a loketní opěrku bych taky uvítal , levný servis a hlavně malá spotřeba
poradíte ještě někdo nejaký další model auta?
nejlépe 1.6 benzín, aut. klima, tempomat ale neni to podmínka, a loketní opěrku bych taky uvítal , levný servis a hlavně malá spotřeba
myslim ze aj 1.6 74kw na tento ucel postaci... oproti felde to bude velky rozdiel
Cesto striedam auta od 1.6 75kW cez 2.0 TDI, TFSI, 3.0 TDI... a ze by som po sadnuti do 1.6 bol nejak zhrozeny nemozem povedat. (to som byval ked som este mal sukromne HTP:D )
a najma na dialnici je mi to takmer jedno ak clovek ide 130-135 na tempomat, ci mam 100 alebo 150k.
S 1.6 jazdim kombianciu za 7,5 v novej A3, co mi nepride zle, 40% dialnica, 30% mesto, 30% okreska
Cesto striedam auta od 1.6 75kW cez 2.0 TDI, TFSI, 3.0 TDI... a ze by som po sadnuti do 1.6 bol nejak zhrozeny nemozem povedat. (to som byval ked som este mal sukromne HTP:D )
a najma na dialnici je mi to takmer jedno ak clovek ide 130-135 na tempomat, ci mam 100 alebo 150k.
S 1.6 jazdim kombianciu za 7,5 v novej A3, co mi nepride zle, 40% dialnica, 30% mesto, 30% okreska