Další zajímavá autovidea
Re: Další zajímavá autovidea
ten vejron je ten samý, co dostal v praze botu od empíků, co?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pokial parkovaci asistent nebude vediet co tyto dvaja Chinamani tak nema v aute zmysel
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
objevil jsem dva skvele dokumenty o Group B karach.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jj, podle RZ je to ten samy. Tusim, ze Veyron je u nas jen tento jeden. Nebo ne?pavproch píše:ten vejron je ten samý, co dostal v praze botu od empíků, co?
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
Ještě jeden černo-modrý, má ho Radim Passer. Byl tu jako první na jaře 2007. Když se objevil u nás v garážích, byly tam tři bouračky. Každej čuměl a nedobrzdil do zatáčky .breadvan píše:Jj, podle RZ je to ten samy. Tusim, ze Veyron je u nas jen tento jeden. Nebo ne?
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Byli tu tři, nějaký sportovec a pánové Passer (tmavěmodrý) a Chlad (tenhle světlý)
Ain´t nobody got time for that
+ nebyl jeden ( z těch tří) nedávno na prodej? mám pocit , že sem někde viděl inzerát, snad za 22mega nebo kolik
tak ten sekndhend je čebrený... a opravdu je za tři a kousek krabic od vína...
Vida, to jsem netušil. Omlouvám se za mystifikaci.charger píše:Byli tu tři, nějaký sportovec a pánové Passer (tmavěmodrý) a Chlad (tenhle světlý)
EDIT: ten červenej je z SK, takže není tady
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Ale no tak, tomu snad verime?pavproch píše:tak ten sekndhend je čebrený... a opravdu je za tři a kousek krabic od vína...