Telefonologie

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Moucha
Mistr volantu

Re: Telefonologie

Příspěvek od Moucha »

bez jb bych to nechtěl.. až se udělá pořádně zpracovanej přístroj s androidem skočim po něm, ale hádám, že to bude ještě asi dlouho
SSS - vdechne tě do života
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

řBob: Jaké aplikace to třeba byly?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco píše:řBob: Jaké aplikace to třeba byly?
Třeba použitelný kalendář na pohotovstní obrazovce, VOIP, battery indicator, použitelný budík a mnoho jiných...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Kalendář na lockscreenu chápu, že někdo vyžaduje, mně by to ale vadilo, že každý, kdo by se třeba jen chtěl bez optání podívat na telefon, kolik je hodin, tak hned vidí, co má člověk v kalendáři, VoIP nevím, tam jsem nikdy aplikace nezkoumal, s indikováním stavu baterie problém nemám a budík mě zatím vždy vzbudil.

Ale nehádám se, rozumím, že má někdo jiné požadavky...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco: já používal jinej - ne LockScreen (BTW: manželka, auto a telefon se nepůjčují :D )
Proti IP4 vůbec nic nemám, naopak - podle mne jenom blbec řekne, že to je stylovka....nebo člověk, který to viděl max. někde na obrázku, ale rozhodně neměl možnost s tím pracovat déle. Mne fakt jenom vadí, že Steve povoluje jenom to, o čem si myslí, že je kosher....a ten signál :-w
Jako velké plus bych řekl, že to má docela obstojný foťák a práci s emaily. U mne je ale stejně problém jinde - déle než měsíc se u mne stejně nic neohřeje ~x(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Aha, on je LockScreen asi nějaká aplikace ze Cydie, já tím myslel prostě obecně to, co se ti objeví, když probudíš iP.

Tak on je to holt fakt diktát, ale mně to tak nějak vyhovuje, jsem v tomto submisivní. Díky tomu, že používám Mac, tak už v podstatě nemám žádná data ve formě souborů, ale všechno je v knihovnách iPhoto, iTunes, iMovie atd., takže žádný jiný telefon by mi stejně nenabídl takové pohodlí.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

vasco: tak to je pak jiná... Já zase v tomhle moc nejedu a pro mne to je spíše pracovní nástroj a možnost přehrát nějakou tu muziku ocením akorát ve fitku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Jinak můžu rozhodně doporučit aplikaci Runmeter. Už podle názvu je to primárně běžecký nástroj, ale lze si zvolit různé další režimy - jízda, kolo, chůze atd.

A umí to prostě všechno. Čas, vzdálenost, převýšení, čas na kilometr, grafy rychlosti a stoupání, průměry, kalendář, zlepšení, zhoršení, ukládaní tras, opravdu geniální a intuitivní aplikace, v reálném čase to sype informace na jakoukoli sociální síť, dokonce když vám to někdo okomentuje, tak vám to přečte ten koment do sluchátek a tak. To už jsou teda takové blbůstky, ale na to, aby člověk viděl, jak se zlepšuje jeho fyzička, tak jsem ještě nic lepšího neviděl...
Moucha
Mistr volantu

Příspěvek od Moucha »

tak to si jdu sosnout :D
SSS - vdechne tě do života
Myšpulín
Autoškolák

Příspěvek od Myšpulín »

Myšpulín píše:Nechce tu někdo Xperii X8 od Vodafonu? Je jak nová na displeji je pořád fólie, datum koupě 11.1.2011. Kompletní příslušenství, záručák, jen krabička je trochu navržená zespodu protože jsem si myslel že je to vršek. Cena 3300kč.
a co za 3000kč?
Odpovědět