Rychlodotazy

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
pavproch
Letec

Re: Rychlodotazy

Příspěvek od pavproch »

Situace: benga zastaví auto, že prý jelo rychleji. Řidič si není jistý, žádá důkaz (fotku, záznam), že když to uvidí, že je ochoten zaplatit, že do správního nechce, ale že chce vidět důkaz. Policajt důkaz odmítne předložit/poskytnout.... čo s tým? Jak dál postupovat?

(PS: netýká s eto ani mně ani nikoho mně známýho, právě sem zmerčil profláklý videjo s nejapným policajtem.....)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

není žádná povinnost policisty ukazovat na místě nějaký záznam. Řidič má právo nesouhlasit a pak se celá věc posouvá do správního řízení. Tam má možnost seznámit se s důkazy o přestupku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

dík
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

:ymhug:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vojtadub
Pan Řidič

Příspěvek od vojtadub »

Vite jak se jmenuje (oficialni stranky, nazev, proste vse) serial rally porsche gt3 rs ? Hledal jsem na googlu (asi malo a asi spatne :D ) a nic kloudnyho jsem nenasel...
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

řidičBOB píše:není žádná povinnost policisty ukazovat na místě nějaký záznam. Řidič má právo nesouhlasit a pak se celá věc posouvá do správního řízení. Tam má možnost seznámit se s důkazy o přestupku.
ale potom uz je ta pokuta vyssia nie? ked uz to je v spravnom

to je nic moc toto...teda pokial to plati aj v SR :-?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

pokud se podezření ze spáchání přestupku prokáže, tak ano. Ale je přece blbost/riziko posílat něco do správního, když vím, že jsem jel rychle nebo předjížděl na zákazu.
Je to 50:50, jestli to policisté budou mít zadokumentováno dobře nebo ne - a v tom je to riziko.
Pokud se podezření prokázat nepovede, tak ještě můžeš požadovat náklady, které Ti tím vznikly.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

aha, takze je to loteria

oka dík
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Když mám na dovezeným autě z DE převozky do 24.6. a od 25. mi nabíhá český pojištění a německá STK je do podzimu 2013, tak s tím můžu jezdit po 24. nebo ne? Já si myslím, že ne, ale radši se zeptám, jestli to někdo ví přesně.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

vojtadub píše:Vite jak se jmenuje (oficialni stranky, nazev, proste vse) serial rally porsche gt3 rs ? Hledal jsem na googlu (asi malo a asi spatne :D ) a nic kloudnyho jsem nenasel...
Jestli myslíš ty závody před F1, tak Porsche Mobil 1 Supercup:
http://www.porsche.com/international/mo ... cing/pmsc/
http://www.racecam.de/index.php?lang=de ... ews&sid=29

pavproch + glider + BOB: Ale když policista nechce ukázat fotku / důkaz, tak to napovídá, že by s ním (tedy s důkazem, i když možná i s policajtem) mohlo být něco v nepořádku. Na mě tohle jednou zkusili celníci, prý bez známky na dálnici. Chtěl jsem vidět fotku, pak že zaplatím. Oni že neukážou, tak jsem řekl ať to sepíšou do správního. A ten starší celník povídá: "Franto, kašlem na to, stejně žádnou fotku nemáme." (což jsem tušil) a nechali mě být a odjeli. Rozhodně to stojí za pokus, i policie občas blafuje.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět