Onboard videa
Re: Onboard videa
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bílé to bylo, SUV ( ) taky...jenom mi nejde do hlavy, že by do toho krámu sedl Trpiš
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tady ale nešlo o bezdůvodné brzdění. Tady šlo o dodržování bezpečné vzdálenosti.
Byl jsem u ni blizko, to nepopiram, ale videl jsem ji pred auto, nemela nejmensi duvod to takhle zalepit. Navic jak pisu v popisu videa, mel jsem metr za zadkem superba, takze jsem radsi vybocil, protoze bych mel budto v haji predek nebo zadek, v nejhorsim oboje.
Samozrejme jsem potom (pochopitelne) schytal vlnu nadavek a gest z topenarsky dodavky (ten sedivej Fiat vpravo), takze jsem si nakonec jako debil pripadal ja sam .
Samozrejme jsem potom (pochopitelne) schytal vlnu nadavek a gest z topenarsky dodavky (ten sedivej Fiat vpravo), takze jsem si nakonec jako debil pripadal ja sam .
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Seš lepič a ještě se chlubíš!KFL píše:Byl jsem u ni blizko, to nepopiram, ale videl jsem ji pred auto, nemela nejmensi duvod to takhle zalepit. Navic jak pisu v popisu videa, mel jsem metr za zadkem superba, takze jsem radsi vybocil, protoze bych mel budto v haji predek nebo zadek, v nejhorsim oboje.
Dneska jsem narazil na zajímavou fíčurku, když někomu svítí zpátečka na neutrál
Rychlost zabíjí!
ty woe, tédéí, to táhne vocpoda a jede jak z praku.... u teho bazaru už musel mít málem nadsvětelnou rychlost...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
z videa to vypada, ze pred ni brzdili podobne prudce, i se pak rozjizdeli stejne... jestli si pri tom lakovala nechty ci delala jinou dulezitejsi cinnost a pred ni to kolona aut zprudka zahamtla, tak se vyplasila a dupla na to taky zbesile... od takovejch radsi dalKFL píše:Byl jsem u ni blizko, to nepopiram, ale videl jsem ji pred auto, nemela nejmensi duvod to takhle zalepit
ISeeDumbPeople www.youtube.com/playlist?list=PL06814645B6F60D58